twin girls -> RE: RE:Неизбежен развод (26.6.2011 0:49:40)
|
Мили мои, јас се разведов. Во периодот откако пишпав последен пат до сега се случија мн работи. Со м, веќе бивш, се гледавме заради децата, ги шетавме заедно, а и тој доѓаше кај мене. И сето тоа изгледаше навидум ок. Тој дури и ми пишуваше мн често пораки во кои велеше дека ќе ја повлече тужбата, дека ќе бидеме заедно, дека ние трите сме му најважни, но ете сега ништо од тоа. Се случи што се случи, дојде на судењето кое траеше само 15 мин и разводот дојде со тоа. Немаше да ми биде толку тешко ако не го видев татко му надвор, среќа тој не ме виде. Сигурно дошол да се увери дека син му ќе влезе во судница, дека ќе се разведе. Тешко ми е. Посебно ми е тешко кога ќе си ги погледнам моите сонца. Им се радувам, не велам не, за нив сега ќе живеам, тоа ми јасно како ден. Но никој не може да ме сфати колку само се надевав дека нема да дојде до ова. Да сакаше тој да живееме далеку од неговите, па макар и под кирија, ќе беше подруго. Не верувам во магии и сл работи, но не знам што му се случи за одеднаш да почлне да не си ги сака жената и децата. И јас, будала, сеуште се надевам дека ќе му светне дека згрешил. Не сакам децата никогаш да стапнат во таа куќа, ќе ме уништи тој момент. Пресудата ќе ни ја кажат во вторник. Сакам уште мн да ви пишувам, но ми идат солзи наочите.
|
|
|
|