dostickage -> RE: Неизбежен развод (17.10.2011 8:52:41)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bebence te cekame Ве молам помогете ми, во многу очајна состојба сум. Мојот сопруг мисли дека го изневерувам и во својата глава прави филмови од кои јас самата се чудам како може такви нешта да измислува. Прво започна дека го изневерувам со негов другар за време на зеднички одмор пред неколку години. После тоа некако се смирија работиоте, се земавме и добивме прекрасен син кој наполни една година скоро. Меѓутоа, пред 3 месеци почна повтоно истата трагедија. Ме обвинува дека сум го изневерила со неговиот братуцед во ашиот дом кога ни бил на гости. Да е случката поодвратна, мисли дека самиот чин се случил во ашата кујна додека јас и братучед му вечеравме. Оставил мобилен телефон да не сними за да види што муабет ќе правиме. Испадна дека на снимката не може да се разбере ништо освен некое мумлање, чукање и нешто како шепотење (што и самата не знам да си го објаснам), меѓутоамобилниот беше понастрана и логично е да има јак шум. Од друга страна, мм веќе ја аправил приказата и за ништо на светов не можам да му објаснам дека немам ниту желба ниту потреба да бидам со друг маж. Последниве три месеци ми се хорор, почна да ме малтретира и физички. Викендов добив неколку модрици и отечена рака и сериозо почнав да се плашам секој пат кога ќе го видам. После тепањето, се пресели во спална соба, а јас и малиот во дневна. е разговараме воопшто меѓутоа сеуште се плашам дека ќе дојде преку ноќ и ќе ме тепа крвнички како викендов. Многу сум испшлашена за син ми, толку е мал и невин. Од една страна не сакам да расте без татко, но од друга не можам да поднесам да гледа како ме тепа. Од моите имам целоса подршка да го напуштам, меѓутоа не знам што е најисправо. Ве молам за совет. П.С: Дали знаете каде би можела професионално да ја прочистам снимката и да му докажам дека за џабе ги претрпуваме овие тортури??? Ви благодарам i iljada profesionalci da ja procistat snimkata mislam deka e bezpolezno.Do covekot e ne e do snimkata za zal :( i da du dokazes sega toj kje najde nesto drugo,nekoj drug bratuced nekoj drug prijatel. jas bi ti rekla da se obidete so bracno sovetuvaliste,ako saka sekako. ako ne razvod , jbg na deteto mu treba zdrava majka. podobro majka mu da e zdrava i ziva bez modrici otkolku i majkata i deteto da ziveat vo strav i da trpat semejno nasilstvo.toa se ogromni posledici sto ke mu ostanat na deteto do krajot na zivotot.veruvaj mi deka imam prijatelki sto kako deca gledale seejno nasilstvo i sega se majki so deca i seuste mnogu loso se cuvstvuvaat na temata. btw ima i besplaten telefonski broj za prijavuvanje na semejno nasilstvo pa oni ke te upatat sto ponatamu. mozebi zvuci presurovo, ama mislam sepak deka e podobro za site da ne se zivee vo takov brak. samo hrabro duso.
|
|
|
|