Bebence te cekame -> RE: Неизбежен развод (17.11.2011 14:37:44)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: bliznaci2007 Bebence i nie sme se vragjale,trista luposti sme si iznakazale no seto toa e vo afekt,momentalno,nekogas drzela lutinata i so denovi no ako navistina se sakate mislam deka so vreme ke si dojde na mesto. No nemoj da mu dozvolis fizicki da te napaga,nikako,zatoa i ti rekov ako imas poddrska od tvoite ili negovite raskazi im i oni malku da go sredat,pa sepak imate dete. Inaku najlesno e da se razvedes,ako ima prostor kako sto veli Miana samo razgovor i toa mnogu,mnogu razgovaranje. Jas eve za mene ke ti kazam kako legnaa rabotite. Veke koga ne se izdrzuvase od problemi jas gi viknav negovite i moite i pred site raskazav sto se slucuva,sram ne sram go napraviv toa. Imase galama,kavgi no ne mu bese ama ic prijatno i posle toa verovatno razmislil i se smenija rabotite. Jas pa imav i dosta poddrska od svekrva mi,ona znae da go podbere dobro. A jas pak ne sum pristalica na psihilozi i psihijatri,ne znam mozebi gresam no ako jas sama poznavajki gi problemite ne si gi sredam koj moze da mi kaze sto da pravam?? A vo tvoja situacija jas i bi go napravi slednovo,bi go trgnala deteto kaj roditelite i bi go viknala toj bratuced na gosti i uste poarno ako toj e zenet sose zena da dijde i bi kazala pred niv za sto maltretira doticniot pa toj neka mu ja misli,toj neka se srami. I jas mu vikam da go vikni i da se soocime, no mi vika ne go mesaj nego. Jas znam kako ke se razberam so nego. Mi izgleda deka mm go odbegnuva, ne mu diga koga ovoj go bara da se slusnat... Ne sakam jas da go baram i da bidam pogresno sfatena...
|
|
|
|