|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Неизбежен развод
29.11.2011 22:56:38   
Natuska85
Мила и јас те гушкам најсилно,биди јака утре...................user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 176
1.12.2011 0:06:27   
Andriance
I jas i Andrej prakajme mnoguu gushki i backii za tebe

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 177
2.12.2011 23:50:19   
Olivia
Jas ja podpisav mojata sudbina so tesko srce , i otrpnav na bolkata, neka sega samo Bog ni gi otvori patistata, ne dozvoliv da ima omraza pomegu nas bidejki i na dvajcata ni e najgolema ljubov,megutoa okolnostite ni ja zagusija...e sega samo sili da soberam za noviot den i noviot zivot koj sega za sega ke nema smisla bez nego, beskrajno blagodaram za vasata podrskauser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 178
2.12.2011 23:54:50   
miana
za mig se staviv na tvoe mesto - mi gi napolni ocite so solzi..Zalno,mnogu zalno....Izdrzi bidi jakauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 179
2.12.2011 23:57:59   
Natuska85
user posted image user posted image user posted image Сочуствувам со твојата болка мила,знам дека ти е тешко,но мораш да бидеш силна.Сигурно еден ден ќе ја пронајдеш вистинската личност со која ќе бидеш среќна до крајот на твојот живот.Ти посакувам тоа да се случи што побрзо user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 180
3.12.2011 0:08:10   
Maca25
мила Оливиа, многу, многу ми е жал што ти мораше да поминеш низ сево ова. како што пиша натушка погоре, искрено се надевам дека ќе ја најдеш љубовта со која ќе го поминеш животот и ќе имаш прекрасен живот со него. user posted image user posted image user posted image  

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 181
3.12.2011 0:13:44   
Olivia
Ne sakam ni da pomislam na naoganje nova ljubov nikako vo momentov, ke se posvetam na rabotata koja mi go odvlekuva vnimanieto kolku tolku, a ako mi bilo pisano da najdam covek koj ke me ceni kako licnost toa samo ke si dojde , kakov i da e zivotot e eden bev borec i ke ostanam do kraj, mnogu e tesko dusava i srcevo mi se modrinki

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 182
3.12.2011 8:39:21   
AnnaMolly RR
Оливија, ти праќам само многу сила да го издржиш овој период од животот, но нели како што велат после дождот доаѓа сонце. Во вакви моменти ни останува само да веруваме дека доаѓаат подобри денов.
Многу те гушкам! user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 183
3.12.2011 8:44:37   
Pepelaska *
Оливиа и од мене уште еднаш имаш поддршка.Остави го времето нека си тече,не верувам дека еднаш искршеното нешто може да се залепи и пак да трае но верувам дека се што е твое ќе си дојде па макар и да се врати,

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 184
3.12.2011 9:10:14   
arh_diz
Olivia izdrzi ovoj tezok period bidi silna, znam deka ne ti e lesno .Posle dozdot sonce izgreva

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 185
3.12.2011 12:01:48   
mamicka77
OLIVIJA  bidi silna i hrabra ne ti e ni najmalku lesno znam svakam te no ne treba da zales za zivot so nasilstvo toj ne zasluzuva ni edna tvoja solza stom upotrebil nasilstvo i ne ja zasluzuva tvojata lubov taa lubov treba da zgasne zasekogas 

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 186
4.12.2011 12:55:09   
trust
Olivija: jas ne sum upatena zaso dojde do tvojot razvod, megutoa ti gi imam citano site tvoi postovi za vestacko oploduvanje i moram da ti kazam bev voodusevena od tvojata pozitivna energija koja ja siris preku rr, licno ne te poznavam, mnogu sum daleku od makedonija ali edno znam: mora da i mnogu dobra i pozitivna licnost koja malku bara a mnogu dava, barem jas taka te dozivuvam..ova go pisuvam za da ti dolovam kako drugite luge te dozivuvaat tebe a toa ne moze da znaci nisto drugo sem ona sto si  TI..
naravoucenie:tvojot ex stom dozvolil da te izgubi, ne te zasluzuva, a so toa ti napravil edna golema uslugauser posted image
Pozz

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 187
4.12.2011 13:20:39   
liljak
olivia duso me iznaplakauser posted image user posted image user posted image kako se sluci toa...zosto tebe? vo sekoj brak ima kavgi veruvaj, covek so misli se kara samo da ne se preminat granicite, ajde gospod ke ti pomozi mila, ne bil za tebe of lele nemozam da poveruvam , placam i pisam..no bidi silna molim te , te guskam dusicke moja...pozzz

(Одговор на членот trust)
Непосредна врска до пораките: 188
4.12.2011 14:39:26   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: trust

Olivija: jas ne sum upatena zaso dojde do tvojot razvod, megutoa ti gi imam citano site tvoi postovi za vestacko oploduvanje i moram da ti kazam bev voodusevena od tvojata pozitivna energija koja ja siris preku rr, licno ne te poznavam, mnogu sum daleku od makedonija ali edno znam: mora da i mnogu dobra i pozitivna licnost koja malku bara a mnogu dava, barem jas taka te dozivuvam..ova go pisuvam za da ti dolovam kako drugite luge te dozivuvaat tebe a toa ne moze da znaci nisto drugo sem ona sto si  TI..
naravoucenie:tvojot ex stom dozvolil da te izgubi, ne te zasluzuva, a so toa ti napravil edna golema uslugauser posted image
Pozz

Потпис на целиот пост а најголем на обоеното user posted image
Оливија, не сум пишала повторно не темава затоа што планирам што мислам во живо да ти кажам! Батали го, не го мисли, не те заслужува и сигурна сум дека некогаш понатака во животот ќе бидеш пресреќна што така испаднало!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 189
5.12.2011 10:25:46   
trust

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: trust

Pozz

Потпис на целиот пост а најголем на обоеното user posted image
Оливија, не сум пишала повторно не темава затоа што планирам што мислам во живо да ти кажам! Батали го, не го мисли, не те заслужува и сигурна сум дека некогаш понатака во животот ќе бидеш пресреќна што така испаднало!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 190
5.12.2011 13:32:25   
Olivia
Jas se uste ne zboruvam za toa sto dovede do razvod bidejki e tolku banalno i bolnoi se se sluci za mnogu kratko vreme, no mene mi e cist obrazot i dadov se od sebe da udovolam, megutoa nikogas ne bese dovolno, porasnav so nego i se uste ne go nauciv za zal, ne veruvav deka nekogas ke me dovede vo vakva situacija, no nauciv mnogu, od denes ne e poveke ni vo drzavava i za mene pocna eden nov zivot so novi idei iako ne go posakuvav ova no ke bidam borec do kraj, zivotov me navede na mnogu iskusenia i zrtvi a jas ke istraam i ke cekam ednas toa sonce da izgree, megutoa zapamtete mora da se sakate sebesi poveke od bilo kogo, jas tuka zgresiv i nema da dozvolam uste ednas da se dovedam vo ovaa sostojba.

Непосредна врска до пораките: 191
6.12.2011 15:22:10   
klum
Olivia glavata gore, znam deka e tesko , no Bog e golem, se slucuva so pricina,sigurna sum deka posle ova za tebe sleduva zivot ispolnet so mir,spokojstvo i sreka.Samo napred ti posakuvam uspeh na sekoe pole

Непосредна врска до пораките: 192
6.12.2011 23:10:53   
miana
Olivija imate li decinja???? Ne sum upatena mnogu mnogu vo muabetot??? Kako i da e,zivotot odi ponataka i ne se sekiraj ...Ja imas nasata podrska

(Одговор на членот klum)
Непосредна врска до пораките: 193
7.12.2011 0:29:51   
Martins mom
Мила Оливиа, те гушкам и поздравувамuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 194
15.12.2011 16:30:10   
Anonimen
Zdravo. Imam problem koj bi sakala da go spodelam so vas. Va brak sum vekje tri godini ovoj januari, no pocnaa da se pojabuvaat problemi. Za zal seuste nemame dete, kje imavme no koga go ocekuvavme se sluci nesrekjen slucaj i deteto pocina uste dodeka mi bese vo utrobata. Kako i da e, toa se sluci pred godina i nekoj mesec, i pak pocnavme da se obiduvame za dete. Se pojavi problem toa sto, mojot maz pocna da izleguva po kafani i diskoteki pocesto i toa so rugar koj e sloboden decko (imase vrska no raskinaa). Sega postojano mu se javuva na mojot soprrug za izleguvanje, eve denes pak mu se javi za utre. Mu izreagirav na soprugot deka ne sakam nonstop da izleguva so toj, deka i jas kje dojdam so niv ovoj pat. Ne se soglasi. Ne znam dali stanuva zbor za nekoja druga, ili pak mu treba malku prostor od se ona sto ni se sluci vo poslednite godini. Se mislev i da mu se javam na toj drugarot da ne mu se javuva non stop na mm za izleguvanje. Inaku ne sme bile intimni vekje 3 nedeli, a toj ne pokazuva nekoja zelba za toa.Vie sto bi napravile?

(Одговор на членот Martins mom)
  Непосредна врска до пораките: 195
15.12.2011 16:45:23   
miana
anonimen,mora da sednes i seriozno da razgovaras so mazti i da go prasas sto e problemot,pa ponataka ke znaes kako da postapis....Moze ne e vo prasanje druga no stom izleguva so sloboden drugar po diskoteki verojatnosta da sretne nekoja e mnogu golema a toa e opasno..Razgovaraj i stavi mu do znaenje deka ne e vo redda izleguva 

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 196
15.12.2011 16:52:01   
kikicka
АНинимен јас би те советувала да го следеш барем една вечер испадни и ти види кај и со кого е па после даправете сериозенмуабет,ако веќе видеш деканема ништо страшно во случај на неверство тогашјави му сена другарот негов и кажи му убаво па нека се преиспита тој ....види со свои очи па после суди му ,подобро софакти отколку на празно и да го видеш со некоја не реагирај не избувнувај со смирена глава подобро размислуваш верувај.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 197
15.12.2011 17:02:44   
liljak
anonimna razgovaraj so nego i kako mozi da ne ste bile intimni 3 nedeli????????a dete kako ke pravite?????????mila razgovaraj i boretese zaedno , ili prati go vidi kaj odi , mozi od problemi izleguva ama intimnosta, zosto ja nema???????prasaj go , ako neka izleguva, izleguvaj i ti pametot neka smeni , ama doma neka bidi se po staro, i strast i pocituvanje...pozdrav4e

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 198
15.12.2011 17:03:15   
Anonimen
Fala na brzite odgovori. Problemot e toa sto go prasav dali ima problem i zosto vaka non stop izlaga so drugarot po razni mesta, nisto ne mi odgovori. Samo kjuti, demek ne me slusa, da ne mu smetam dodeka e na internet, da ne zboram dodeka gleda vesti itn, a drugiot e sto vo Skopjevo ne znam kade se dvizat, sekogas na razlicno mesto kafana ili diskoteka, a koga go prasuvam kade bile prethodnata nokj ne mi odgovara, kako da ne me slusnal ili sl, celosno me ignorira, demek gleda film, gleda vesti .. Stvarno ne znam sto da pravam, 

(Одговор на членот kikicka)
  Непосредна врска до пораките: 199
15.12.2011 17:09:02   
Anonimen
Pa uste povekje i zatoa se nerviram, sto spored moe racunjnje mi pominaa plodnite denovi a toj nisto, mu velam da odime na lekar na konsultacii sledniot mesec, da vidime nesto insemincija ili nekoja terapija..ne odgovara nisto, kje vidime veli...offf sto kje e ova...

(Одговор на членот Anonimen)
  Непосредна врска до пораките: 200
Страница:   <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

ime za cuckata moja koja ke se rodi vo belgija pa sakam francusko ime?
annie

pomognete mi da odberam ime za cuckata moja koja ke se rodi vo belgija pa sakam francusko ime?

Bella (49%)

Laura (51%)

Број на сите гласови: 136

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!