LoveableMe RR -> RE: Информации за остварување на правото за Ин-Витро преку ФЗО (11.12.2013 10:29:52)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: brm_brm 1. одам утре да испитувам сабајле рано, бидејки дури сега ми почнува треиот ден, се надевам ке бидат ок. 2.а исто ме интерсира до сега микробрисеви и пап ми носеа од кај матичната на гак, но резултати чекав повеке од 1 месец, ме интерсира јас лично да ги однесам, но каде точно и до колку часот примаат материјал???на 10-11 ден ми се паѓа да ми земаат брис, се надевам дека е ок? 3. каде се наоѓа фзом кај мајка тереза, сакам да си прашам лично некои работи, бидејки спермограмот е слаб, дали има потреба да ги правам сите 4 инсеминации(ми фали уште една)? брм_брм, микробрисеви се носат и на Микробиологија, можеш сама да ги однесеш, за 1 недела би требало да се готови, а на Инсититутот за јавно здравје за неколку дена се готови. Материјал сите примаат обично до 11.30-12.00 часот. ФЗО се наоѓа позади споменикот на Мајка тереза, се врти лево во еден пролаз и ќе го најдеш, најубаво отиди и прашај си за твојата ситуација, па ќе ти кажат дали треба или не треба уште една инсеминација. Позз, извести не[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|