jana81 -> RE: Во форма после породувањето (11.3.2012 21:31:40)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance ИЗВОРНА ПОРАКА: Zivka* jas ostanav bremena so 61kg i kaciv 20 kg stignav znaci do 81kg [sm=sloncek.gif] ,i denska se merev 2 nedeli posle poragaj imam 68 kg ,ama ke gi simnam i tie 7 kg ke si dojdam pak na mojata kilaza mada i vaka 68 kg na 179cm visina mislam deka e ok ,site alista pred bremenosta me sobiraat ,osven malku vo gradi sto mi se tesni nekoi maicki :))))no sepak sakam da si bidam na mojata kilaza,no ke bide i toa :)))))))))) alal da ti e..ja bev zdeblena 20 kila...ne jadam nisto povekje od prethodno a pak alistata ne me sobiraat a eve vekje pominaa 2 meseca [sm=smiley13.gif] C c c c ja so istata maka...lugje apla ne pagjam u kilaza..ne deka drzam dieta ama pa ne jadam ni koj znae sto i kolku...imam uste celi 1a-12 kila visok....a vo juni me ceka odmor u Greece.. Andrianceee ne si samo ti, ne se sekiraj veruvala ili ne i jas imam tolku visok kilogrami i od utre pocnuvam co UN dieta DEFINITIVNO, pa ke vidime kako ke se odvivaat rabotite. E sega ke mi se fati poveke za gotvenje za site posebno de za mene, de za mm, de za bebe [sm=jezicek.gif], a i ne znam dali ke izdrzam so blagoto ama sto se mora, mora se ide odmoooor
|
|
|
|