kikicka -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела (8.3.2013 23:03:59)
|
Да се докажам, јас толку бев опседната со цистата што и лапараскопија гледав на интернет ко будала [sm=smiley36.gif] и готово решена тоа е тоа, ама ете требало време да помине а и некој не паничар гинеколог за да те утеши. Мене ми кажаа масло од лен да пијам или пак само ленено семе . ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR Среќен Празник женчиња! Јас денес бев на контрола и го видов мојот најубав поклон а исто и го слушнав, срце на мама не престана со мрдање, одвај го измерија , по темперамент од првото ќе е ама ајде. Инаку за цистата Маса не се нервирај, нели јас ја имав и денес ми кажаа дека полека се повлекувала ама сега воопшто не ми смета , на почетокот повеќе на психичка база ми делуваше ама веќе не и давам на значење. Не се секирај се ке биде во ред. ИЗВОРНА ПОРАКА: masa [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Среќен 8ми март на сите!! Јас малку се смирив од веста за цистата,па во понеделик ќе одам на второ мислење.Инаку добра сум,освен што ми се спие и од вчера по малку осеќам тежина во желудникот и слабо гадење..почна храната да не ми е вкусна,намален ми е апетитот и кога ми се јаде незнам што ми се јаде,ама тоа ме радува да подослабам малку зошто останав бремена со 3-4кг вишок од новогодишните парзници,а тек ќе има поправање [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|