kikicka -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела (10.3.2013 10:19:11)
|
Ништо чудно,ако не си пиела кафе толку време и сега наеднаш,притисокот одма ти реагира. Не се секирај не е страшно по една шољја на ден кафе,јас некогаш и две ги пијам иако со првата бременост пиев по две месечно, со оваа немам енергија и едноставно ми треба кафе. Инаку јас забележав дека мене од мултивитамините ми се лоши. И ке морам да ги сменам ни Прегнакер ни прегназон ни ми одговараат а тиа ги пиев со првата [sm=nosecka.gif],не за џабе викаат дека секоја бременост е различна. Имајте убав неделен ден,отидов јас да се сончам на кафе :)) ИЗВОРНА ПОРАКА: surce ама ми се погоди муабетов [sm=smiley36.gif] после 2 месеци мирување, денес конечно одлучив да појам на кафе (нормално со кола одма на столче и назад), дури саат ипол издржав [sm=smiley36.gif] но, кога се вратив дома, страшно ми се слоши, цело тело почна да ми се тресе, ладна пот...безвезе...и така едно 5 саати ме држеше....и многу се исплашив, неможев на нозе да стојам, ни рана ни ништо не ми помагаше....... незнам дали тоа ми се случи од што долго време лежев или од капучиното што го пиев (а кафе не пијам од кога останав бремена, а сега сум 11 недела и 6 дена) нели, девојки, нормално е вака организмот да реагира? [sm=smiley1.gif] (или сама си се тешам)....[sm=smiley24.gif]
|
|
|
|