sesilia -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела (14.3.2013 12:03:19)
|
Idnata-mama ,ок е да биде збунет,и мојот е ,ама не смее така да се однесува.Не ми е јасно зошто да му смета мајка ти кога сака да ти помогне е стварно е за тепање! Јас мислам да го носиш со тебе на контролите ,самиот ќе се свести што прави и дали ова е добро.Нека го слушне докторот дека не ти требаат нервози,па ќе видиш ќе се свести. Јас мојот го носам со мене,и иако се бунеше не сакаше да влезе,со докторката го убедивме,и она јасно и гласно и нему и мене ни кажа дека не смеам стрес,нервози,да работам многу ,да кревам тешко,и оттогаш не ми дава ни по вода да станам. Сепак мила,најбитно ти е човечето во тебе,остави го ,не троши џабе нерви на муабети,ќе видиш ќе си легне на брашното.Мисли си само на вас и немој да се секираш [sm=nosecka.gif] Сакам да ве прашам дали смеам да пијам чаеви.Др ми забрани чај и кафе,ај за кафето ок,ама чај зошто не? Сакам да се напијам чај од брусница зошто осеќам кога одам по мокрење многу ме пецка во стомакот [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|