masa -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела (28.3.2013 10:41:08)
|
Zdeavo na site. Jas sum vo 4 nedela i 4 dena dobro se custvuvam no nemam nikakvi simtomi normalno lie toa ili ustee rano mnogu se plasam po tolku dolgi cekanje konecno sum i na se baram simtom no nemam spodel_etego vaset_o iskustvo so mene ve molam. Ако си била на ехо тогаш нема потреба да се грижиш околу симптомите.Има трудници што воопшто ништо не чувствуваат,значи немаат никакви симптоми и ако [sm=duda.gif] напредува сето тоа е нормално.Еве јас ќе ти кажам за мене.Втор пат сум [sm=nosecka.gif] и симтомите ми се различни.Во првата бременост имав поизразени симтоми,замор,болки во градите,мачнини,низок притисок и ми започнаа околу 8ма недела.Сега се малку послаби симптомите,но започнаа околу 6та недела.А дали ти се спие повеќе?Тоа обично е првиот симптом на бременост,но немора да значи!!Не грижи се мила и да имаш понатаму симтоми рано е иако јас ти псакувам да немаш [sm=smiley36.gif]зошто многу се тешки мачнините [sm=smiley11.gif] Сега јас имам едно прашање малку е индискрето ама ме мачи некое време [sm=zmeden.gif] имам гасови кои се многу непријатни и во првата бременост имав гасови ,но не беа толку миризливи.Претпоставувам дека се хормоните во прашање и киселиниве зошто и во устата имам постојано бљак вкус но ако има некој совет нека пише
|
|
|
|