Mamickaa -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела (26.5.2013 19:13:39)
|
Pozdrav mamicki Podolgo vreme nemam pisano,no postojano ve citam i sega vo idnina se nadevam poveke ke se druzime,zatoa sto imam i pricina...iako neplanirano,sepak sega e mnoogu sakano,ostanav bremena po tret pat,seuste ne mi se veruva,no sepak pocna veke da se poznava meseto,veke sum 12 nedela[sm=smiley1.gif] Vo cetvrtokot bev vo Cair mi merea nuhalen nabor na 4D i ova se merkite CRL-63,2 i NT-0,9...Doktorot mi rece se e vo red sprema nego,potoa bev kaj maticnata i so uput na klinika mi zemaa krvza Priska,pa utre rezultatite...iako mi e treto dete,jas so prvite dve nemav ama bukvalno nikakvi ispituvanja,osven normalno krv i mokraca,i ednas na pocetok i ednas na kraj za mikrobioloski brisevi...jas sum totalno zbuneta kolku samo uputi mi dade maticnata,megu koi i edna za vo institut za javno zdravje za ispituvanje na nekoi Tordiko indekcii[sm=zmeden.gif] jas odma bukvalno i rekov nesakam toa da go pravam,vikam [to e sega ova,prvpat slusam za vakvo nesto,a ona mi vika mora,a ako nesakas potpisi se deka nesakas pa ponatamu ke vidime wtf[sm=zmeden.gif] ....pa me interesira dali nekoja od vas mamicki go pravela ova ispituvanje,i ako da da mi objasni za sto poopsirno se raboti,se razbira ako saka..[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|