mamicka77 -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (6.6.2011 16:29:09)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30 Zdravo na site, Mene mi e termin oktomvri taka da letovo e pred mene, celo leto so stomakov ke si setam samo neznam kako po gorestinive???[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/nosecka.gif[/image] Inaku jas, uste pred 2-3 nedeli go pocustvuvav kako se dvizi ova malovo, ama bre mnogu aktivno narocito od sabajle, jas uste nerasoneta, a toa samo mrda, kloca, ist ko takomu ke bide ranobuden, i ke potkasnam ili ke se napijam nesto i se smiruva,izgleda nautro e gladen pa se buntuva. Inaku planiram za nekoja nedela da odam na more, pa da ve prasam dali smeam da se banjam???? Samo neznam kako ke izlezam na plaza mnogu sum popravena, celulit po nozete eden kup, a nesmeam da odam na tretmani.... Neznam sto ke se pravi? Pozdrav, vanessa za sigurnost prasaj si go ginekologot toj najdobro kako ti se odviva bremenosta no jas mislam deka mozes da odes ne e problem samo ke izbegnuvas sonce poveke na senka ke se soncas i stomakot ke go pokrivas non stop so peskir koga ke si nadvor od voda i preporaclivo e iscelo kupaci znam po mojata kuma lani letoto bese 4 mesec bremena i odi na odmor vo Grcija ama ginekologot i bese kazal da zeme iscelo kupaci i so peskir nono stop da go mpokriva grbot i mleko za soncanje so jak faktor a za faktorot ne se sekavam bas koj bese ke si prasas vo apteka a preporaclivo e i za bebeto i za tebe koga si bremena da si ovozmozis barem nekoj den na more,steta sto jas veke ke bidam 8ipol meseci i ke nema da mozam da odam na odmor ovaa god ali zdravje pa dogodin so kerkickata ke si go terame odmorot:)
|
|
|
|