bebuv4eto -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (1.2.2013 22:39:23)
|
zdravo, jas konecno se resiv da odam na skriningot , pojdov odrucekva i si go gledavme bebuv4eto saat i poveke, se e super, dr veli mnogu e pametno znae deka go snimame i se krie celo vreme racinata mu bea na liceto, od 120 sliki na nekolku samo se pokaza i pak so raceto na muceto:) dusice slatko, inace mnogu se izraduvav koga slusnav deka se e ok deka si odgovara tocno na gn, testisite mu bea veke spusteni i si go prcese kureto pak :) sekoe eho ni se pokazuva ama liceto si go krija :))) isto taka dr mi kaza vika super e i so racinata go drzi ispraveno i rasireni mu se, i vika nedaj boze kaj bebinata so imaat cerebralna paraliza ku bile pocesto vo tupanica, svitkani a kaj zdravite bebijna mu se rasireni i toa e so zapamtiv od informaciite, mi kaza da prodolzam so multivitaminite i magneiumot, no se zagrizivme pritisokot mi bese visok verojatno od vozbuda, prvo 140 so 70 a posle se kaci i na 160 so 80 i po tret pat pak isto i mi prepisa metil dopa da pijam po potreba i da meram pritisok 3 pati dnevno, i isto taka mi zaokruzi mnogu raboti da proveram utre vo laboratorija od glikemija trigliceridi mokraca serumsko zelezo i slicno i da vidime sto ke pokazi...
|
|
|
|