|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1] 2 3 4 5   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Ајде заедно да ги броиме деновите!
12.3.2009 15:04:10   
Julie1
Знам дека веќе имаме членови кои чекаат бебенце. Ајде заедно да ги дознаваме новостите од прегледите (машко, девојче), заедно да ги броиме деновите, да дознаваме за името на малото ангелче или да даваме наши предлози... Кога е приближниот период на породување.
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Ајде заедно да ги броиме деновите!
12.3.2009 20:43:12   
Еца
Eve me mene,jas cekam bebus,mozete da vidite i na mojot ticker,se uste ne znam dali e masko ili zensko ama samo neka mi e zivo i zdravo user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 2
17.4.2009 6:29:38   
Еца
Драги мои, имам да ви соопштам дека во 26 недела од бременоста докторот успеа да види дка носам едно прекрасно девојче(нека ми е живо и здравоuser posted image user posted image user posted image ),а и доколку погрешил, среќата нема да биде ниту поголема, ниту помала, среќата повторно ќе биде неизмерна.user posted image Опс,осетивте некој ве штипна за носот?user posted image Е тоа бев јас да ве фати побрзо мајата, па да пишете и вие која недела сте трудни и какво носитеuser posted image user posted image user posted image Поздрав!

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 3
17.4.2009 10:16:28   
Julie1
Еленче убаво што ја сподели веста со нас, здраво и живо нека е бебенцето!

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 4
2.6.2009 8:43:05   
Еца
Еј мамички еве сега ве напуштам одам на гинеколог(божем вчера, па ми презакажа гин, за денес) да видиме како напредува ова мало човече , инаку боксерка на татоuser posted image user posted image user posted image штом ќе дојдам ќе ви јавам што ми кажале, папаuser posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 5
2.6.2009 8:45:10   
mami
ајде па чекаме да пишеш како е малата боксерка

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 6
2.6.2009 12:45:18   
Еца
По прегледот на гинеколог сега сум добро расположена, малата боксерка е топuser posted image user posted image user posted image максимално активна, темпераментна, докторот вика прекрасен плод, одамна вака не сум видел....постелката како што си е...си сака одмор, плажа, гњаважаuser posted image user posted image user posted image шала жени, не се возбудувајте, ама воглавном добро напредуваме, ќе издржиме до крај...Сега сум 32 недела, значи се ближи денотuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 7
2.6.2009 12:52:59   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image јеее ајде беболиноооо те чекамеееееuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 8
3.6.2009 20:33:11   
Natasha5
Супер Елена баш се радувам за тебе и твојата    боксерка ,супер  што е се во ред.Само напред и мене ми се наближува денот блоску сме ние две јас сум 36 недела полна во 37ма.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 9
17.6.2009 9:40:58   
Еца
Трудници известувајте до каде сме, да знаеме кава ни е ситуацијата на рингерајаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 10
17.6.2009 9:48:56   
mami
еве сега и пишав на Наташа5, треба да е во Скопје веќе неколку дена, па ја чекам да одговори и да ви пишам како е..ајде па уште малку мекици...уф уф ке се изнајадеме следните два месецаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 11
17.6.2009 9:55:28   
mami
Ете Натка наша одмара, топло и е ( а на кого не му е) планира да стави интернет на мобилен па ке ни се придружи..имате голем поздрав сите од нашатаuser posted image која е прва на список за породување

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 12
17.6.2009 9:56:17   
srnicka
Zdravo zenski!
Jas sum 19 nedela i mi rekoa deka e zensko ama ne bese 100 % sigurna Dr.Ke pocekam uste 2 nedeli koga ke idam na pregled i za posigurno ke vi pisuvam togas.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 13
17.6.2009 10:09:58   
Adrijana
Od denes i nie vleguvame vo 19 nedela, i doktorkata tri pati mi spomena deka nisto ne mu raste na bebusot megu noze, sto zaci, a ne e 100% sigurno, deka i jas si nosam tatina princeza, ili podobro mamina karatistkauser posted image user posted image user posted image
izgleda imame polno mali zenickiuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот srnicka)
Непосредна врска до пораките: 14
17.6.2009 10:12:17   
mami
ете јас навремено си пишав дека мажите изумираатuser posted image што ке прават само нашите принцези? ке живеат во харемuser posted image

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 15
23.6.2009 13:12:07   
Еца
Луѓе јас сум крај на 35 недела и докторот вика да почнеме да се подготвувамеuser posted image user posted image user posted image ха, ха решивме дека ќе одам на породување во Чаир, и ако биде се како треба овој пат ќе одиме по природен патuser posted image user posted image user posted image Иако втора бременост, прво искуство за мене, па да се надеваме дека се ќе биде добро, јас се си мислам ќе има журка во Чаирuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 16
23.6.2009 13:13:40   
mami
Срцко супер...браво...ајде ке праиме журка, ке ти пееме под пенџериuser posted image ...јас бев во Чаир, и можам само да ти кажам да ти пракаат редовно за јадење инаку другото е ок

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 17
23.6.2009 13:14:51   
Палешка РР
Ма не само во Чаир, и на Рингераја ќе има журкааааuser posted image user posted image user posted image
Се ќе помине добро, без грижи Елена, ние одовде ќе те бодриме user posted image  user posted image  user posted image  

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 18
23.6.2009 14:02:30   
evcipa
user posted image Лееееелеееее среќни мајки еден куп кукли .... user posted image . Јас од утре сум 27ма недела...и си шкрткам денови од толку што сум нестрплива да го видам БЕБЕ. Ќе имам машко бебенце, иако др најпрвин ни кажа дека е девојче. Незнам дали ви се случило, ама јас си сонував машко бебе, истото лице 3 пати.... чудно user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 19
23.6.2009 14:04:10   
Еца
И јас одамна сонив дека второто ќе ми биде машко, ами рекоа дека носам девојче, па ќе почекаме и ќе дознаеме што е и како еuser posted image

(Одговор на членот evcipa)
Непосредна врска до пораките: 20
24.6.2009 9:35:10   
mami
едно блиц прашање- Анушка ја видел некој во последно време? како да ми ја нема, или јас сум грешка?да не ни се породи пред Наташа5 а?

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 21
24.6.2009 9:42:15   
Еца
Баш си помислив одсабајле на неаuser posted image Аииииии а не пријавува ништо, нема да ни побегне така лесноuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 22
24.6.2009 9:44:13   
mami
ааа ке ја барам после на мобилен..како она ке ни се крие...

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 23
24.6.2009 22:14:54   
Еца
Ајде, ајде да почнеме со мекици, кое ќе биде прво бебе на рингераја што сме го дочекале заедно...Јуле ајде да подготвиме некое изненадување за среќната мајка.user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 24
24.6.2009 22:18:37   
Julie1
Ајде сум За!

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 25
Страница:   [1] 2 3 4 5   Следна страница >   >>
Страница: [1] 2 3 4 5   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?