Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 18.11.2009 13:28:30
Весна
Ептен те разбирам Палешка, ама ти си во предност оти ова ти е втора бременост Постојано сум на штрек, дали се’ купивме за малата, дали мојата торба е комплетирана, леле дали ќе стигнам се’ да исчистам и исперам, и уште милион дали, дали... е кога па ќе ми светне дека за само една недела го почнувам 9 месец и се’ е можно, баш ко некоја овца ќе се збуљам во една точка и ќе блеам. Срцето сто на саат. Туку како што викаат: „мечка страв, мене не!“ Ахааааам! Тик-так, тик-так!
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 12.12.2009 1:06:19
Еца
Воопшто не е важно дали е или важно да ни е живо, здраво, право, да не информираш за секој преглед и да ни кажуваш како расте нашето ново рингерајче, па здравје нека е, да си јадеме мекици за него во нашиот бар
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 16.12.2009 11:25:25
mili4kask
Еве девојки и јас да сепријавам....Терминот ми е 5 август има време.....Сега сум 7-ма недела...Поздравче и сега во вторник на преглед за срцевареакција...
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 20.12.2009 14:15:56
alex_mo
Девојки според некои калкулатори ми остануваат 50-тина дена,а јас се мислам дека ке се породам веднаш кога ќе влезам во 9-ти(како во првата бременост).А тоа е можеби напола од тие денови.Многу паника ме фаќа незнам како ќе биде...
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 20.12.2009 18:17:05
biljana16
Alex mo tuka nekade zaedno sme. Vremevo mnogu bavno mi pominuva mene dr mi vika deka sigurno vo januari ke se porodam. Ajde uste malku ni ostanuva i so lesno da e.
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 20.12.2009 18:23:07
Еца
само со лесно, не грижете се, тука сме сите ние да ви пуштиме позитивна енергија. Помислете на нас во тие моменти и колку срца чукаат да прочитаат за нашите нови рингерајковци. Ајде мамички позитивно
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 20.12.2009 18:28:39
Maria
Јас сум 2 дена влезена во 9ти месец.Веќе почнав да перам и пеглам алишта за малото.Нешто ми кажува дека нема да изодам уште многу,но ќе видиме.Дали дека знам што ме чека и дека не размислувам за тоа што и како ќе биде,не ми е страв. Колку сум храбра,а? Знам дека мора да го поминам тоа.И да мислам и да не,исто ми се фаќа.
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 20.12.2009 18:32:22
Bibi_S
сега сум во точно на пола пат, во 20 недела. За неколку дена ќе одам на преглед и ќе дознаам дали е или . Многу сум возбудена, а и исплашена дали ќе биде се како што треба.
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 20.12.2009 19:01:16
alex_mo
Баш оти знам како е ме факе паника,подобро е кога незнаеш.Јас од утре почнувам да си перам по нешто оти тешко се суши ,а дури на 10 јануари влегувам во 9-ти.....ама идат празници ,па барем тоа да не го мислам.Сега процитав од Весна дека се вратиле и кажува дека се пресрекни и неможат да и се изнагледаат на Јана.Сакам и јас,се да ми летне во како во сон и да се држиме со Ања......Позззз
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 20.12.2009 19:13:58
mami
Ајде девојки..ние сме со вас..знаете дека имате ја имате цела рингераја на ваша страна..кога ке дојде моментот само мислете на нашите шеги и случки и ке помине брзо
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 20.12.2009 19:22:24
mamabuba
pred 4 dena bev na pregled i dr. mi rece deka moeto devojce se spustilo so glavceto i se namestilo da da izleze,sega i gi ispeglav alistencata i cekam koga ke bide spremana,a mene iako mi e vtor pat pocna da me faka panika,so sinceto sme sami a mm treba ovie denovi da si dojde od irak,da vi kazim mnogu se plasam.