|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  2 3 [4] 5 6   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Ајде заедно да ги броиме деновите!
22.12.2009 15:29:42   
pacuvce
Bogdanchanka,semejstvoto na RR te user posted image i ti dava celosna podrska user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 76
24.1.2010 12:10:48   
dragana_vane
Mene krajniot termin mi e do 1 juni. Uste e rano no sepak go mislam, iako mi e ova vtora bremenost. Se cuvstvuvam odlicno, vcera bev na kontrola mi potvrdija deka bebeto e zensko, i deka e tesko 460g.user posted image , Imam uste polovina pat, sega za sega se e vo red, se nadevam deka taka i ke bide.user posted image

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 77
24.1.2010 12:15:42   
niki
user posted image user posted image user posted image Секако ќе биде се ок. Опуштено, уживкај си во бременоста.
Аааах колку ви завидувамuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот dragana_vane)
Непосредна врска до пораките: 78
24.1.2010 12:32:24   
Bibi_S
Мене крајниот термин ми е 13 мај и едвај чекам, ги бројам деновите, а знам дека има уште време. Ама сите со нетрпение го очекуваме малотоuser posted image

Every cloud has a silver lining

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 79
24.1.2010 12:35:17   
biljana16
Jas se nadevam deka za pomaku od edna nedela ke go guskam moeto zlato. Inaku sum vo 39 nedela ama nekako poslednive denovi mnogu mi se teski. Samo go molam pobrzo da izleze. Se nadevam deka se ke bide vo red na pragajot.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 80
25.1.2010 22:51:20   
alex_mo
  Билјана 16 потпишувам под тебе
Јас во среда правам 38 недели..се надевав дека до сега се ке беше готово..ама еве женскава изгледа чека уште малку да си порасне,а и многу е ладно деновиве и не сака надвор.Девојки пракајте ни позитивни вибрации,за сите нас што броиме во денови ,а за возврат ние ке ви ги опишеме нашите искуства......

(Одговор на членот biljana16)
Непосредна врска до пораките: 81
25.1.2010 23:02:55   
Nikolina
od mene imate najgolemi guskiii isamo bi vi rekla Gospd dae so vas da vi dade lesnina i se najubo da mine,nemoj da se sekirate ili da se plasite ili da si mislite ova ke  bide ona, jas go pravev toa i mngu se izmacuvav,ama premnogu,blagodarenie na Gospd se pomina super poubavo nemozese sega koga se pristuvam uste me lazaat mornici i si vikam kako mozev da bidam tolku glupava,ako vi kazam deka cela bremenos se plasev sega odvaj cekam nareden pat zosto treba da se uziva vo sekoj mig dur si vo blazena sostojba,pa toa e dar od Gospod i toj ke se pogrizi se da bidi vo red.pozdravuser posted image

(Одговор на членот alex_mo)
Непосредна врска до пораките: 82
26.1.2010 14:24:50   
Slagjana
И јас во среда влегувам во 38-ма недела. Не знам зошто, но воопшто не ми е страв.  Изгледа затоа што не знам што ме чека user posted image . Денес ќе одам на гинеколог, па се надевам ќе кажат уште колку има до крајот.  

Непосредна врска до пораките: 83
26.1.2010 14:27:16   
vezilka RR
user posted image user posted image user posted image user posted image Slagana, така треба..само храбро и во најскоро време да частиш мекици во барот..

(Одговор на членот Slagjana)
Непосредна врска до пораките: 84
26.1.2010 14:28:41   
Tanja K.
Do site pozitivni vibracii,i pozitivni misli samo.So lesnooooooooo za siteeeee

Непосредна врска до пораките: 85
26.1.2010 14:29:07   
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanja K.

Do site pozitivni vibracii,i pozitivni misli samo.So lesnooooooooo za siteeeee

потпис!!!

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот Tanja K.)
Непосредна врска до пораките: 86
26.1.2010 14:31:02   
jovanka
samo relaksirano se ke si bide kako treba 10,9,8,7,6......................uste nekoj denuser posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Tanja K.)
Непосредна врска до пораките: 87
28.1.2010 16:36:36   
Jasmince
Zdravo i od mene, da se uklucam i jas na ovaa tema za den dva vleguvam vo 39 nedela, ama aber mi se cini nemam za poroduvanje, pred nekoe vreme imav nekolku pati lazni bolki, ama kratki. Ginikologot mi vika user posted image e spremno pa ke cekame nekoj znak user posted image . A poslem toa samo Gospod da e so nas zdravi i zivi ke vi pisam zaedno so moeto ringerajce, koga ke ima nesto novo, koga ke se olesnam user posted image , a vie bidete so mene user posted image

< Поракaта ја уредил Jasmince -- 28.1.2010 16:46:16 >

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 88
28.1.2010 22:46:36   
alex_mo
samo Gospod da e so nas zdravi i zivi ke vi pisam zaedno so moeto ringerajce, koga ke ima nesto novo, koga ke se olesnam user posted image , a vie bidete so mene user posted image

Јасминче јас потполно потпишувам со тебе...еве и јас сум 38+2 недела....не се знае кога ке биде,сакмо господ со нас...па ке се срекаваме на други теми ..за бебиња...Поздрав и цела подршка од менеuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Jasmince)
Непосредна врска до пораките: 89
28.1.2010 23:02:42   
ananikol
Jas koga za prv pat napisav na  rr bev vo 5-tata nedela na user posted image  a sega sum vo 25-tata nedela....se blizi maj user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 90
28.1.2010 23:05:10   
ananikol
alex-mo..... sledniot bebus na rr e tvoj???

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 91
30.1.2010 0:27:07   
alex_mo
  Ајде јас сум спремна..само уште женскава да посака да излезе....да ни е со лесно на двете нас и секако на сите трудници..

Непосредна врска до пораките: 92
30.1.2010 0:35:32   
zaklina
eve da se vklucam i jas na forumov. veke sum vo 36 nedela i kako prvorodka epten sum ispanicenauser posted image inaku da ve pofalam deka ste mnoooogu pozitivni i deka vo mnogu situacii mi imate pomognato. pozdrav do site na rr

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 93
30.1.2010 0:39:43   
nadica
zaklina прво добредојде а за се останато дружи се со нас и ќе ти биде полесно user posted image user posted image user posted image

а и нема потреба од страв и паника опушти се и бебушот сам ќе дојде со лесно

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот zaklina)
Непосредна врска до пораките: 94
30.1.2010 0:46:48   
Anushka
алекс_мо само така!!!!
Жаклина, добредојде! Тоа што те очекува е најубавата работа на светот. Немада мислиш така кога ќе се случува, ама после тоа...
Еве, јас имам три, а со мм се мислиме за уште едно (ха,ха)user posted image user posted image user posted image user posted image
Значи, не е страшно, а најмалку за паника!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 95
30.1.2010 11:53:18   
BILE.F
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bibi_S

Мене крајниот термин ми е 13 мај и едвај чекам, ги бројам деновите, а знам дека има уште време. Ама сите со нетрпение го очекуваме малотоuser posted image

Јас сум на 10мај. Каде ќе се породуваш? Може ќе се видиме!user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

(Одговор на членот Bibi_S)
Непосредна врска до пораките: 96
30.1.2010 11:56:33   
BILE.F
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

Jas koga za prv pat napisav na  rr bev vo 5-tata nedela na user posted image  a sega sum vo 25-tata nedela....se blizi maj user posted image user posted image user posted image

Уште едно пролетно дете!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил BILE.F -- 30.1.2010 11:58:11 >

Пред да скокнеш, кажи оп!

Непосредна врска до пораките: 97
30.1.2010 12:32:14   
Slagjana
Alex_mo! Nova sum na forumov i zabelezav deka imame ist termin. Pa ke vidime cie devojce prvo ke izleze. Samo so lesno na site user posted image

Непосредна врска до пораките: 98
30.1.2010 13:20:14   
Bitolcanka
Женски бидете храбри, ќе станете мајки user posted image user posted image user posted image Ние сме тука да ве бодриме user posted image user posted image user posted image и да се радуваме со вас. Заедно сме посилни, а радоста е поголема user posted image user posted image user posted image

Овие дена очекуваме user posted image од alex_mo, Jasmince, Sladjana i biljana16. Ќе ни се зголеми семејството за 4 нови членови user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 99
30.1.2010 13:26:33   
dragana_vane
I jas sum tuka nekage posle vas, do 1 juni.user posted image

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 100
Страница:   <<   < Претходна страница  2 3 [4] 5 6   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  2 3 [4] 5 6   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?