Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 21.6.2010 18:37:46
betistojoska
zravo!!! jas sum sega 25 nedela i cekame da se rodi bebeto.na 4d ni rekoa deka bebeto e devojce .mnogu sme radosni doma site posebno zatoa sto ni e prvo a i da bese masko pak ke bese istoto cuvstvo.POZDRAVCE do site.
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 22.6.2010 11:04:56
Sandric
Jas sum 37 nedela i poslednive denovi me fakaat grcevi vo dolniot del na stomakot kako za dobivanje. Posebno navecer i nasabajle posilno. Cekameeee.........
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 23.6.2010 10:38:03
mili4kask
Jas mislam deka plodot pritiska i stvara takva bolka a neznam neka kazat poiskusnive za poroduvanjeto...inace arh_diz, normalno bilo so carski da bide nedela dve pred terminot ne se sekiraj taka i mene doduse mi rekoa ama i mene mi e nekako neznam......
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 23.6.2010 13:45:55
boni pop
zdravo jas sum nov clen. inaku sum vo 37nedela i edvaj cekam da se zapoznaam so moeto milo Nestrplivosta raste od den na den, znaete kako e:) inaku i mene mi se javuvaat bolki vo preponite posebno na sabajle