Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 2.7.2009 19:56:56
mami
само напред мили мои трудници...растете здрави и весели...се исплати, ке видите..доволно ке биде само да го погледнете лицето на вашето мало ангелче...
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 6.9.2009 22:20:01
Nikolina
женски СИТНО ми е можеби се сати во прашање,незнам утре имам закажано во 11часот на болница среќа што мојот матичен работи таму,ќе ми го вадат конецот од серклажот,и ми рече да бидам подготвена и утре да родам се зависело од тоа како ќе реагирам после вадењето на конецот па ќе видиме ако можи да тера уште ќе ме пуштат дома ако не.....ќе раѓам многу сум избунета,цела куќа ја исчиств само да не мислам на тоа,и ми текна на вас да не заборавам да ви кажам поздравче па ако ме нема деновиве мислете на мене
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 6.9.2009 23:59:22
karla
Jas sinokja imav bolki i mislev deka ete konecno se slucuva (bidejki sum skoro edna nedela posle termin)... No nisto od toa Doktorot mi rece deka toa samo matkata se podgotvuvala, seuste ima vreme...Pa ke cekame
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 29.9.2009 11:56:55
elle
neznam kade poprvo da vi pisam. Ve citam podolgo vreme pa duri sega se zacleniv. Sakam da vi se zablagodaramna site od ovoj forum. So vas mnogu polesno ja minuvam bremenosta. Sega sum vo 8-miot mesec pa uste malku
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 12.10.2009 16:45:56
zorica bt
Zdravo zenski jas sum najnova na forumot redovno sledam na koi temi diskutirate i imam samo pofalni zborovi deka ste najdobri . Jas veke ja polnam 36 ta nedela sto znaci deka prekrasniot den e se poblisku, malku koga ke podrazmislam me faka pozitivna trema no se trudam da bidam hrabra i da uzivam vo najposebniot moment od zivotot , maksimalno da pridonesam vo raganjeto na mojata kerkicka . Edvaj go cekam momentot koga ke gi otvori ocinjata i ke me pogledne za prvpat vo zivotot. Poooozdrav od Bitola!