Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 26.3.2010 17:14:48
***Lide***
jas sum vo 38 nedela bev na CTG i rekoa deka e uste rano sega ke odime na 30 na kontrola pa ke vidime.ama ima vreme do 13 april mi e termin pa ke vidime koga ke resi da izlezi da go vidime jas nekako odvaj cekam da go vidam
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 26.3.2010 22:05:23
Annabel
Пред да се омажам секогаш велев дека сакам 3 деца (бидејќи јас сум единица).
Но кога се роди првото, реков нема шанса ни второ да имам. Ама со тек на време си помисливме колку ќе биде тажно Ива да остане сама и си направивме второ.
Е сега за трето тешко дека ќе биде, пред се заради недоволен простор дома. Ама никогаш не велам никогаш....може пак ќе се предомислам
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 31.3.2010 11:41:22
BILE.F
Ситно, ситно! Ние здравје ќе се вратиме дома, а вие накај болница! Само со лесно да ни е! И јас со душа чекам да го видам ! Секој пат кога клоца, си замислувам какво ќе биде, и како ќе си го држам во раце и ќе си го гушкам. Јас сега сум 35недела!
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 12.4.2010 20:21:29
skorpijana
e anabel i jas taka vikav nema sansi za vtoro ama koga ostanav bremena otidov na kontrola vo vtori mesec mi kazaa dve hehee toa mi e oti se lutev za dvoro
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 6.5.2010 19:54:07
lb81
jas sum 37 nedela pa sega da najdam uste doktor za poraganje bidejki toj sto mi ja vodese bremenosta ne poraga.se nadevam deka nema da mu se brza na sincevo i deka ke si posedi vo stomakot za da potporasni uste nekoj gram.na poslednata kontrola pred 3 dena bese tesko 2350 pa mi lici kako za malo a dok.me uveruva deka e ok.pa aj so les na site majki
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 6.5.2010 21:47:21
lb81
rosana gledam deka si prisutna pa da te rasprasam kako pomina so poragajot iako ne e temata taa .kakvi se porodilnite bolki dali se izdrzlivi ili ti dadoa epiduralna dali imase epizotomija neka ti e zdravo i zivo bebceto neznam sto e ama mene kako mi se blizi vremeto strav me faka
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 6.5.2010 21:50:55
lb81
vo drzavna vo bitola se nadevam so bato ako si go cula go kazuvaat kako eden od podobrite.dokolku bi ziveela vo sk.sekako bi odela vo privatna klinika ama sto e toa e ke gi rpime mizeriite ovde