mommy_angels RR -> RE: Политика - за, во врска и резултати! (13.5.2015 13:17:19)
|
Мене оставките не ми значат баш ништо.Исти ѓубриња [sm=zz_poop.gif] ќе дојдат,а и да има некој меѓу нив со здрав разум,нема да може ни до воздух да дојде од другиве,а не да каже или направи нешто. Она што ме загрижува е нарушената безбедност во државата.Не се работи ни за меѓуетнички ни за државни идеали,се работи за ПАРИ,ВЛАСТ И УМОБОЛИЕ.Поради нечии желби за седнување на тронот или пак само затоа што некој друг таму пушти корења, па не му се станува,ние обичните смртници страдаме.Нема цена која можат да ја платат за изгубените животи,ниту пак да ја излечат болката на семејствата.Се што се надевам дека барем еден од нив ќе дојде малку од малку при памет,па ќе попушти,за да излеземе од ситуацијава. А за ова во Куманово,само во едно сум сигурна-отидоа млади животи,деца мајкини,млади сопружници и татковци.Ова е единствената вистина.А дали се терористи,дали се платени од овој или оној не ми е важно.Сега останува да се повикаме на трезвеност и да не дозволиме да станеме алатка за остварување на нечии желби.
|
|
|
|