Fenix -> RE: Како се согласувате со родителите на маж ви? (19.7.2011 13:01:02)
|
Вие после 2 нејзини поста и дадовте зелена карта да си оди од т.н. Змиско гнездо. Незнам кој тука зема кураж да изигрува брачно советувалиште. Скролај 2-3 страни поназад, прочитај ги постовите на Супернова и советите кои и ги дадоа така сомилосните души на малото црвенкапче коа мораше да избега од дувлото на волкот. А инаку сега сум и обвинет дека идам по градови нив македонија и правам деца и ги оставам....јој. ИЗВОРНА ПОРАКА: bebe82 ИЗВОРНА ПОРАКА: Fenix Демократијата во западните земји доведе до ова, 0 наталитет, 0 морални вредности, никаква насока кон подобро утре, само еден комфорен систем на распад. Инџои. Јас се сложувам со тебе. Демократијата не уништи. Ајде да се врати едноумитето,...или чекај чекај подобро е да се врати турско, а? Не сакав да коментирам ама после ваков коментар не можев да останам воздржана. Не ми е јасно само што сакаш, што очекуваш ти. Доаѓаш на јавен форум, ја напаѓаш женати (колку цигари испушила, колку пијачки испила, која патем ТИ СИ ЈА ОДБРАЛ И СИ ЈА САКАШ) и WTF??? Таа не се препукува вака јавно, тоа си само ти, се караш тука на форумов и обајснуваш, мислам ЗОШТО?? Одете и двајцата брачно советувалиште, јавниот форум не е место за иснесување на такви информации, кои понатаму може да ги прочита вашето дете (кое со постапкиве очигледно го заборавате)!
|
|
|
|