Fenix -> RE: Како се согласувате со родителите на маж ви? (19.7.2011 22:28:25)
|
Уште некои работи треба после да ги дооднесам, да ги спасам од ова змиско гнездо во кое мајка ми плете пајакови мрежи со кои сака да зароби слободата на малата снегулка. Се за мојата најмила, слобода и сила, фимејл паур, Инаетот и победи. Пишав смс да разговара ако сака да разрешиме и да се договориме, пред се за нас па потоа за детето, ама ете тоа беше пред 2 саати и очигледно бегството од одговорност и соочување е поинтересно него борбата за компромис. Идам утре на консултација со правно лице за оваа фарса да и дојде крајот. И не заборавајте, машкото е секогаш криво, ние мажите сме ѓубриња, немој никој да ве убеди во спротивното! А посебно јас сум дрзок, како смеам да доаѓам во ова амазонско упориште и да пробувам да најдам разум или поддршка, толку бедно и ниско од мене, маж што пробува да освои симпатии кај анонимни жени кои ете би зазеле негова стррана и би посочиче на ценетата сопруга дека мејби, мејби она не е во право. Феникс, или како и да се викаш, ти манифестираш особини на една бабоквачка и треба да бидеш полеан со катран и спален на врвот на коњот на плоштад! Гаду еден, вистинските мажи не паламудаат по женски форуми, тие..тие се борат и молат за да ја освојат најмилата а не дремат во вакви форуми. Гори со катран, ти и таквите ко тебе. Бууја, Бууја. - И после не бил луд, глејте го горе што пишува и во колку лица навлезе, прво, трето, шесто.... алал да и е што избегала на време кутрата мома
|
|
|
|