vezilka RR -> RE: Полот на бебето (16.12.2013 16:08:49)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR Неккни на прегледот во 16та недела срамежливо ни кажаа дека ќе имаме женско. Мене ќефот ми се стори, ама никако Никола да го убедиме. Јас му велам ќе имаме дадичка, а тој не вика, машко. Хе, хе ќе биде интересно. Претчувствував јас дека е [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif] Честитки! Ние на М му велевме, зошто ти е брат, да ти ги зема играчките, дада е поубаво[sm=smiley36.gif] Треба да пробам некоја таква финта оти ептен се буни за дадичка. Сега нели е во нинџи филм и сака братче за да си играл нинџи со него, па ние му викаме дека и дадичките сакаат да играат нинџи, а а додека не најдеме некоја која стварно ќе сака да си игра со мечеви, тешко ќе го убедиме. Се сложува на дадичка само ако сум родела две, и батко и дадичка, хе, хе, да не му се слоши.. Изгледа не ќе морам многу дапоработам на случајот оти о петокот на скринингот ни кажаа дека имаме „свирче“. Беља работа, ту вака, ту така. За Никоала уште во 16та недела ми кажаа машко и ниту еднаш не се поколебаа.
|
|
|
|