Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 17.12.2014 2:36:36
Anne^
СандраРо нема разочарување, што е тука е! Ќе се бориме до крај!
Јас да ви кажам право до пред 3-4 месеци се лупав од земја кога ќе добиев ама веќе решив да не се замарам и да си се опуштам максимално! Здравје со Божја воља еден ден ќе биде!
Меланија јас си ја осеќам госпожата кога ми е во близина иии.. ДА! варувам дека денот е блиску :)
< Поракaта ја уредил Anne^ -- 17.12.2014 2:43:21 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.1.2015 21:02:17
malisa
zdravo devojki, dali nekoja od vas imala vakvo iskustvo primiv progesten inekcija i gi piev debroston apcinjata ama tocno na 28 den dobiv. tocna sum ko svajcarski saat
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.1.2015 23:02:54
scared RR
Јас сум уште без новости, немам добиено ама не е прв пат да касни така да не се надевам многу, едноставно мислам не фаќа кај мене така лесно, некоја депресија ме мава Инаку имам од време на време менстурални болки, градите ме болат константно веќе 3 недели кој знае од што па веќе нека доаѓа мензисов пошто ме пука нервоза. Инаку минатиот вторник направив еден тест од 32 денари кој знае дали арен беше ама покажа негативно и затоа немам надеж дека има нешто.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.1.2015 9:57:21
LoveableMe RR
Ајде скаред и другите, празници се, да видиме дали се фатило некаде и оваа година да донесе многу рингерајчиња
butterfly1/10 декември JelaMila/12 ноември scared/10 јануари Anne^/ 10 јануари SandraRo/10 јануари lara36/26јануари ivoni4ka/25 јануари vazna/27 јануари =================
2015
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 16.1.2015 14:22:46 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.1.2015 14:09:51
Melanija RR
Првото рингерајче е машко па да ајде чекаме и прва трудница од списокчето
леле лани колку имало трудни и рингерајчиња ајде годинава барем исто а најдобро и дупло
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 14.1.2015 14:10:56 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.1.2015 23:52:00
ivoni4ka
мамички еве ме и мене после дооооооолго време и јас да пишам . инаку мојата кукла наполни 3 години и од овој месец повторно поцнавме да работиме на случајот , инаку ќе видими после 25 јануари кога треба да добијам поздравче
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.1.2015 14:23:09
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka
мамички еве ме и мене после дооооооолго време и јас да пишам . инаку мојата кукла наполни 3 години и од овој месец повторно поцнавме да работиме на случајот , инаку ќе видими после 25 јануари кога треба да добијам поздравче
Среќноооооооооооо
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.1.2015 15:04:24
Melanija RR
ivoni4ka и оваа година да продолжи трендот на второротки
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 17.1.2015 2:50:38
Anne^
Малку каснам ама нема врска Овој пат добив 2 дена порано..јас искрено се изненадив бидејќи ми се случувало да ми касни ама ова.. Извинете што не ви пишав (оправдани ми се причините )
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.1.2015 18:01:12
Vesna I
Драги мои рингерајки, знам дека одамна ме нема, ама некако ми се смачи да ги пишувам цело време моите разочарувања со досадната и непожелна . Сега сакам конечно да споделам една од убава, поубава, од среќна посреќна вест.........................конечно ги видом моите и ја видов мојата сега за сега точка на екранот кај др. Неможам да ја опишам мојата среќа и радост и незнам веќе што....како уште да не ми се верува Ви ја пуштам целата среќа на овој свет и ви посакувам на сите што побрзо да си ги видите тие прекрасни цртки што живот значат. Гушки за ситеееееее
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.1.2015 22:00:33
Melanija RR
Vesna I со најубава вест ни доаѓаш,имај најубава бременост
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.1.2015 23:37:57
Vesna I
Фала ви срцки за честитките, одсрце ви посакува што побрзо да ја доживеете таа среќа, убавина и исполнетост. За рецепто што да кажам....лесно е отпосле да кажеш дека е потребна чиста мисла и многу љубов и желба :)
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 22.1.2015 10:13:31 >