|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
14.12.2014 15:05:07   
SandraRo
Of anne zal mi e.I jas denes dobiv ama ajde sleden mesec ke bide.Te guskam

Жената може да ти биде најдобар
пријател,љубовница,најголем непријател или
ноќен кошмар... но се зависи од тоа како ќе се
однесуваш со неа...

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1851
14.12.2014 22:44:46   
LoveableMe RR

Ане и СандраРо, празници се, фрлете се на работа, па нареден месец новогодишна честиткаuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1852
17.12.2014 2:36:36   
Anne^
СандраРо нема разочарување, што е тука е! Ќе се бориме до крај!
user posted image user posted image user posted image
Јас да ви кажам право до пред 3-4 месеци се лупав од земја кога ќе добиев ама веќе решив да не се замарам и да си се опуштам максимално!
Здравје со Божја воља еден ден ќе биде!

Меланија јас си ја осеќам госпожата кога ми е во близина user posted image user posted image user posted image иии.. ДА! варувам дека денот е блиску :)

< Поракaта ја уредил Anne^ -- 17.12.2014 2:43:21 >

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1853
22.12.2014 9:24:09   
LoveableMe RR
Женски кај сте, опиени од предновогодишно лудило? Има ли некоја да не израдува?
user posted image

butterfly1/10 декемвриuser posted image JelaMila/12 ноември user posted image scared/10 јануариuser posted image Anne^/ 10 јануари user posted image SandraRo/10 јануариuser posted image lara36/26јануариuser posted image vazna/27 јануариuser posted image

=================

2014
пчеличка user posted image bejbe user posted image Yana user posted image VAGA2 user posted image confused user posted image sunflower13user posted image vobi user posted image moss user posted image Lady_D user posted image hani**user posted image Gardeniauser posted image cokolinouser posted image bliznaci1user posted image user posted image stars user posted image lusyuser posted image MMM27user posted image jasna_sr user posted image Gocagoka user posted image Lolly user posted image Тajci_pp user posted image Elena 29user posted image linak user posted image majmunceuser posted image Gardenia user posted image Zojauser posted image babygirl88user posted image
Matea 25 user posted image sonja1987 user posted image Sloncheo1 user posted image Ki4iko user posted image malechko user posted image jasminagorjandejanuser posted image sunnydayuser posted image Miss D user posted image taluska user posted image anamari user posted image kokicekokice user posted image mec21user posted image Malecka23 user posted image Sisi14 user posted image ping86 user posted image алексинаuser posted image Mihaela 2010user posted image Sunshine 1 user posted image cvetankaangel user posted image amelaljaic user posted image babygirl88 user posted image Bethany user posted image mila mamicka user posted image blonduser posted image lukasuser posted image Roberta_r user posted image sashka123 user posted image kika*mika user posted image aloeverauser posted image babyes user posted image maksilana user posted image LanaMitt user posted image bubikauser posted image Buli_Buli user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 21.1.2015 14:21:17 >

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1854
25.12.2014 12:36:23   
LoveableMe RR
Buli_Buli, нашата нова трудница!user posted image user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1855
12.1.2015 10:04:42   
LoveableMe RR
Женски каде сте? Нема некоја да не израдува од списоков?

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1856
12.1.2015 21:02:17   
malisa
zdravo devojki,
dali nekoja od vas imala vakvo iskustvouser posted image
primiv progesten inekcija i gi piev debroston apcinjata ama tocno na 28 den dobiv. tocna sum ko svajcarski saatuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1857
12.1.2015 23:02:54   
scared RR
Јас сум уште без новости, немам добиено ама не е прв пат да касни така да не се надевам многу, едноставно мислам не фаќа кај мене така лесно, некоја депресија ме мава user posted image Инаку имам од време на време менстурални болки, градите ме болат константно веќе 3 недели кој знае од што па веќе нека доаѓа мензисов пошто ме пука нервоза.
Инаку минатиот вторник направив еден тест од 32 денари кој знае дали арен беше user posted image ама покажа негативно и затоа немам надеж дека има нешто. user posted image

(Одговор на членот malisa)
Непосредна врска до пораките: 1858
14.1.2015 9:57:21   
LoveableMe RR
Ајде скаред и другите, празници се, да видиме дали се фатило некаде и оваа година да донесе многу рингерајчињаuser posted image
user posted image

butterfly1/10 декемвриuser posted image JelaMila/12 ноември user posted image scared/10 јануариuser posted image Anne^/ 10 јануари user posted image SandraRo/10 јануариuser posted image lara36/26јануариuser posted image ivoni4ka/25 јануариuser posted image vazna/27 јануариuser posted image

=================

2015
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 16.1.2015 14:22:46 >

Верувај во чуда!

(Одговор на членот scared RR)
Непосредна врска до пораките: 1859
14.1.2015 14:09:51   
Melanija RR
Првото рингерајче е машко па да ајде чекаме и прва трудница од списокчето user posted image user posted image

леле лани колку имало трудни и рингерајчиња user posted image ајде годинава барем исто а најдобро и дупло

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 14.1.2015 14:10:56 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1860
14.1.2015 21:34:08   
scared RR
Ништо од мене и овој пат user posted image вчера добив user posted image Пишете ме за нареден месец за отприлика 12, пошто како и текне така доаѓа user posted image

Непосредна врска до пораките: 1861
15.1.2015 23:52:00   
ivoni4ka
мамички еве ме и мене после дооооооолго време и јас да пишам . инаку мојата кукла наполни 3 години и од овој месец повторно поцнавме да работиме на случајот user posted image , инаку ќе видими после 25 јануари кога треба да добијам поздравче

Непосредна врска до пораките: 1862
16.1.2015 14:23:09   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka

мамички еве ме и мене после дооооооолго време и јас да пишам . инаку мојата кукла наполни 3 години и од овој месец повторно поцнавме да работиме на случајот user posted image , инаку ќе видими после 25 јануари кога треба да добијам поздравче

Среќнооооооооооооuser posted image user posted image user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 1863
16.1.2015 15:04:24   
Melanija RR
ivoni4kauser posted image и оваа година да продолжи трендот на второроткиuser posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1864
16.1.2015 16:39:22   
LoveableMe RR
Felly, честиткииииииииииииииииииииииииииии, прва си на список user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 22.1.2015 10:10:05 >

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1865
16.1.2015 16:56:28   
Felly RR
Ја додадов и Bebuska na mama, таа ни се пријави во оваа тема. А очекуваме да ни се придружат уште многу рингерјакиuser posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1866
17.1.2015 2:50:38   
Anne^
Малку каснам ама нема врска user posted image
Овој пат добив 2 дена порано..јас искрено се изненадив бидејќи ми се случувало да ми касни ама ова.. Извинете што не ви пишав (оправдани ми се причините user posted image user posted image )

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1867
18.1.2015 9:58:10   
LoveableMe RR
Ане, пиши кога нареден датум за user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 1868
18.1.2015 13:58:45   
ivoni4ka
фала женски а за FELYYYYYYYYYY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1869
18.1.2015 16:42:01   
Felly RR
user posted image и за тебе Ивоничка!!! Те чекаме да ни се придружиш на листата на user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 1870
21.1.2015 18:01:12   
Vesna I
Драги мои рингерајки, знам дека одамна ме нема, ама некако ми се смачи да ги пишувам цело време моите разочарувања со досадната и непожелна user posted image . Сега сакам конечно да споделам една од убава, поубава, од среќна посреќна вест.........................конечно ги видом моите user posted image и ја видов мојата сега за сега точка user posted image на екранот кај др.
Неможам да ја опишам мојата среќа и радост и незнам веќе што....како уште да не ми се верува user posted image
Ви ја пуштам целата среќа на овој свет и ви посакувам на сите што побрзо да си ги видите тие прекрасни цртки што живот значат.
user posted image user posted image Гушки за ситеееееее

Непосредна врска до пораките: 1871
21.1.2015 18:07:52   
scared RR
user posted image Честитки Весна , имај лесна бременост user posted image
Сподели со нас дали пиеше нешто, кажи ни го рецептот user posted image

(Одговор на членот Vesna I)
Непосредна врска до пораките: 1872
21.1.2015 18:22:43   
lukajana RR
Весна 1имај убава и лесна бременост убаво е да се слушне дека по многу обиди сепак сте виделеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1873
21.1.2015 22:00:33   
Melanija RR
Vesna I user posted image со најубава вест ни доаѓаш,имај најубава бременост user posted image

(Одговор на членот lukajana RR)
Непосредна врска до пораките: 1874
21.1.2015 23:37:57   
Vesna I
Фала ви срцки за честитките, одсрце ви посакува што побрзо да ја доживеете таа среќа, убавина и исполнетост. За рецепто што да кажам....лесно е отпосле да кажеш дека е потребна чиста мисла и многу љубов и желба :)

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 22.1.2015 10:13:31 >

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1875
Страница:   <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

caevi
zelba

da li piete sekojdnevno bilni caevi poradi opstoto zravje ,po nekogas ili pak po potreba

da sekojdnevno , zdravo e :D (28%)

ponekogas koga kje mi tekne (39%)

samo koga sum bolna (16%)

ne pijam voopsto :) (12%)

ostanato ( i sto ako ima) (5%)

Број на сите гласови: 95

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!