babyhope -> RE: Вештачко оплодување IV дел (1.3.2013 18:56:52)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: cacim Zdravo na site,jas sega sobrav hrabrost da vi pisam, dosega samo ve citav,dosega imam napraveno dve punkcii bez transver,sega sum malku isplasena imav punkcija pred 3 dena i embrionot mi se razviva ama bavno ,sega cekam utre pak da kazat,kako ode razvojot, ve molam poiskusnite da mi kaze nesto, da si gi namalam grizite....pozdrav i vi blagodaram odnapred ДОбредојде cacim [sm=rozica.gif], само опуштено мила, се ќе си дојде во свое време. Значи сега откако е оставено ембрионот да се развива, потребна ти е сета позитивна енергија и да го подготвиш твоето тело да го прифати за време на трансферот. Значи релаксирај се, мисли само на убави нешта, не дозволувај сомнежот да те преокупира. Колку поопуштена ќе бидеш, толку подобро. Ти посакувам наскоро да ни се пофалиш со [sm=rozacrtici.gif]. Некако стварно сме малку тивки деновиве а? Лина јас ти посакувам и тебе да си го/ги слушнеш најубавиот звук за твоите уши, звукот на бебешкото срцебиење [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|