Ema$ -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.1.2013 0:47:54)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: cacisk ИЗВОРНА ПОРАКА: Ema$ ИЗВОРНА ПОРАКА: Ummu_Ajna procedurata e nekade 20 min so punkcija, imas vaginalna astezija lokalna, i celosna anestezija za kratko vreme se budis, posle sat dva miruvas, i te otoustaat doma, koga ke zavrsis sve na kraj so ivf kazi mi kolku te kostalo ako si privatno pozz i so mnogu sreka i jaki oplodeni embrioncinja. Da , privatno sum,znam kolku ke me kosta veke potpisav dokument.Punkcija 10.000 i 2.000 anestezija , a denta na ET se doplakja uste 70.000 . Ova e za Sistina,za drugite kliniki moze nekoj drug da kaze , navistina ne znam Ema$ se vkupno so se terapija te kostase 82 000? Prasuvam deka i jas ce pravam privatno ama uste ne znam kolku ce me kosta vkupno. So sreka utree [sm=smiley31.gif] Ne mila 10.000 punkcija,2.000 anestezija,In vitroto 70.000 i ima uste.Vo zavisnost od terapijata,vo naj los slucaj so site mozni lekarstva,vitamini i sl.kosta okolu 120.000 vkupno,otprilika za inekcii isl.se okolu 50.000 od aptekata vo Sistina sto e,Dona Farm
|
|
|
|