Ema$ -> RE: Вештачко оплодување IV дел (16.1.2013 22:09:04)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: iviv Ema Mila jas sum pusac i mene vaka mi rekoa deka do sega sum trebala da mislam na otkazuvanje[sm=smiley14.gif] nikako od koga ke se napravi transver zosto e golem sok za organizmot prepolovi gi no nemoj da gi otkazes postepeno no ako ti pricinuva nervoza nikako da se izamcuas samo poloso ke napravis znaci ova mi go kaza bilogot,znaci raka na srce jas eve i den denes palam nekoja koga ke mi se pripusi mnogu, sega i pocnuvaat da mi smetat fala bogu [sm=smiley1.gif] Pred transver i se jade i se pie nema nikakva precka i se odi so polna besika taka poubavo se gleda matkata na eho .Pred punkcija ne se pravi nisto prazen stomak zeludnik se [sm=smiley36.gif] Denes istoto i mene mi go kazaa,ne da gi otkazam odma,ama da gi namalam,a vika zdravje boze sama ke gi frlis ko ke pocne da ti se gadi od niv :))) Super pominav,super se osekjam,malku po doma set__kam,lezam ili vo prevod se rotiram-grb,leva strana desna strana ....mi dadoa Tifol koj i prethodno go primav,Aspirince i Crinone 8%. Isto i da si pijam po pola Dostinex dva pati nedelno... sakav da dodadam deka mi vratija dve .....sega ke si pocekame pa so gospod napred [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|