Nate76 -> RE: Вештачко оплодување IV дел (9.3.2013 18:32:26)
|
Devojki ,mnogu ste mi napnati okolu ova lezenjevo, nieden doktor nema da vi kaze 14 dena da lezite ili da ne kacuvate skali mislam deka samo bauk si pravime samite nie koi go pravime in-vitroto. Jas mozam da vi kazam od iskustvo posledniov pat (4-ti i uspesen) lezev samo prviot den otkoga dojdov od transfer na grb, pa uste 2 dena leskarav na strana vo polulegnata polozba na dvosed so lap-top pred mene, a posle toa otidov na rabota, rabotata mi e so stoenje i ottogas do denes sekoj den sum na rabota, momentalno sum bremena 20-ta nedela i nosam masko i zensko i sega za sega fala mu na boga e se vo red, i jas kako i vie lezev po dve nedeli za dzabe , posledniov pat si rekov ako treba da bide ke bide i vaka i onaka i bidna....ZIveam vo kuka na tri sprata i ima mnooogu skali i skalite gi kacuvav i se , navistina nikogas ne mi bese jasno sto e poentata so lezenjeto, ako se lezi ke se vgnezdat embrionite a ako se dvizime ke padnat [sm=zmeden.gif], otkoga ke se zavrzi postapkata na transfer grloto na matkata si se zatvora i ako se ebrionite zdravi i normalno kaj zenata ako e dobar endometrioumot ke se vgezdat sigurno, ne se sekirajte ke bide sigurno, ve guskam site i cekam ubavi vest [sm=smiley31.gif]i ,,,ama samo relaksirano da ne ve cujam sekoj dena samo me boli polovina , me bolat pa ne me bolat gradi , da stanam ili da ne stanuvam , da odam ili da ne odam nadvor,...NEMOJTE vaka ve MOLAM veruvajte deka samo poloso si pravite odnesuvajte si se kako nisto da ne bilo... [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|