Nate76 -> RE: Вештачко оплодување IV дел (19.1.2013 12:52:10)
|
Ummu_Ajna bas mi e zal za ova sto go dozivuvas [sm=smiley13.gif] mene ne mi e jasno kako nekoj se resava da odi kaj taa doktorka tamu , no nasla dobar marketinski trik edinstveno kaj nea ima vrakanje na pari neznam 50% ako ne e uspesno drn drn mnogu pametno smisleno i samo vo taa ordinacija postoi takvo nesto. Licno ne sum imala iskustvo so nea nitu pa mozam da sudam do tolku za nejzinata strucnost megutoa od ona sto sum go citala od iskustva za kaj nea mnogu izmesani se tamu rabotite nekako, uste na vremeto koga ja citav babyhope mozes unazad da gi procitas nejzinite postovi se mi stana nekako somnitelno nea i velese daj ostavi mokraca pa ke ti kazam dali si bremena i toa ne odma tuku mokracata da stoi NEKOLKU DENA pa za da sledela kako napreduva bremenosta , ejjjjj alo imas test za bremenost preku krv, domasen test ima ili nema bremenost i tocka a ne da cekame so denovi i posle i kaza ima bremenost pa posle nema,,,,,ne sakam da zadiram vo ranite na lugeto bidejki i sama imam pominato i znam kolku e bolno, pa raboti so fondot ama kupi gi ovie inekcii podobri se duri i stop inekcijata si ja kupi babyhope taka li bese neka me ispravi nekoj ako gresam.Vo Sistina ne plativ NISTO extra od tie 6000 den regularna participacija a site drugi inekcii odat na teret na fondot i se dovolno dobri za da se zavrsi uspesen ivf ciklus, RAzmislete dobro pred da pravite ivf, po mene edinstveni se Sistina , Remedika i PLodnost .
|
|
|
|