butterfly 00 -> RE: Вештачко оплодување IV дел (4.9.2013 15:14:03)
|
Koki 12 jas mnogu se isplasiv zosto do sega pravev dve punkcii, prvata vo maj bez stimulacija na priroden ciklus mi izvadija eden folikul koj bese prazen, a sega mi dadoa blaga stiulacija od edna nedela pak na invitro na priroden so toa sto imase dva vodecki folikula i nekolku pomali od koi site bile prazni [sm=smiley19.gif] Jas se izvadiv od pamet mi se svrte vo glava deka mozebi folikulite ne mi proizveduvaat jajce kletki i go prasuvav doktorot, toj mi rece deka do sega vo negovoto iskustvo toa ne go videl, tuku deka sledniot ciklus ke odime na klasicno invitro so poagresivna stiulacija, ne e kaj mene toa problemot, jas veke probav bez stimulacija [sm=smiley19.gif] bubble fala ti i tebe najmnogu i na site vas koi mi pisavte, barem za moment uspeav da se smiram so vasite poraki, ke se boram ponatamu, ovie denovi se budam izmorena zosto mozokov ke mi pukne i sonovi eden kup. Se nadevam deka ova e normalna pojava i deka ne sum edinstvenata. Se nadevam deka site sto pobrzo ke uspeeme da gi dobieme nasite [sm=rozacrtici.gif]
|
|
|
|