LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување IV дел (17.10.2013 11:42:44)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: kate.. jas vo drzavna novata ginekologija razgovarav so dr trajkovski mi rece da dobijam vaucerov i pravo kaj nego toj raboti so dr sapunov i taka ИЗВОРНА ПОРАКА: iki kiki riki Jas resiv ovoj pat vo Remedikam kaj Dimitrov. Ako imam informacii ke ti pisam :) Inace vtor pat ke pravam in vitro, so toa sto ovoj pat ke idam so doner. Dolga mi e prikaznata. i da, kaj plavata zena gi dadov i jas dokumentite :) Ajde pozdrav i se citame,za bilo kakvi informacii... A za priprema, go prasav dali da pocnam so antibebe, mi rece ne. Pijam maticen mlec, folna i Dhea sabajle, so limon, i popladne Q10, cink, pak Dhea, agnus cas_tus, c vitamin i kalcium so d vitamin...haos..i caj od kopriva. Sto znam ,mozda mnogu izgleda, ali dobro se custuvam. I popladne si pravam sok od cveklo,limon i morkov i kolku tolku se trudam da jadam zdrava hrana. Inace pusam (bezveze) ali namaliv kafe, samo edno od sabajle :) Jas prviot pat, skoro istoto go pravev, so toa sto posle transferot lezev skoro 12 dena i mi bese uspesno invitroto,samo sto posle 16 nedeli, se vide deka nesto ne e vo red, pa prokrvavev, uzas. Togas vo Sistina me ubeduvaa deka slucajno se desilo i deka se sum vo red, vo meguvreme napraviv i gensko ispituvanje, se e vo red, i i den denes neznam zasto toa mi se desi. Nema veze, taka bilo pisano. Se nadevam ovoj pat ke imam pogolema sreka :) Икирики, можеш ли да ни кажеш дали пушеше кога ти се случи да прокрвариш првиот пат по ин-витрото?
|
|
|
|