bambina34 -> RE: Инсеминација II (5.12.2014 15:00:10)
|
Dragi moi , da vi gi raskazam moite patesestvija denes ....otidovme sabjle so soprugot da ostavi materijal i ni rekoa da se vratime vo 10.15... pa koga si pocnavme da si cekame ne fati 1 saat posto nemalo dokotor.. Vo meguvreme dojde dr.Trajanova koja sto trebase da ja pravi insemenacijata , ama si zamina otkoga si gi napravi na onie so i bea vrska... a mene i ostanatite 3 zeni so bevme , ni se ucea specijalizanti.. jadniot specijalizant se iznamaci , dusa mi izvadi , sestrata mu kazuvase so da mi pravi ..uste najstrasno sto bese nemaa osnovi sredstva za rab ...nemaa spektulumi za site , pa koga mu zaglavi kateterato so sto ne me burickase vnatre , mi ja vlecese matka , a jas umirav od bolka...sestrata mu vika da viknam dr doktor , toj ne mozam sam... i na kraj stavija navodno malku od materijalot vnatre ..odma do mene dojde dr pacintka ,niti paravan nit nisto i pravea nejze inseminacija ...mnogu grdo custvo ... bidejki prvata insemenacija ja pravev vo Remedika ocekuvam nekoj ist tek na rabotite.. dodeka go stavase katetarot vnatre ne me gledaa na eho da vidi sto kaj stava .. i na kraj toj si zamina ..i vikam na sestrata treba li sea nekoja terapija nesto da primam ..vika ako si primala nesto so prvata ,zemi si pak toa ... zaoraviv da pisam , nareden pat pred da sum pravela insemenacija da sum pravela diletacija ...znae li nekoj sto e toa ... sea dojdov doma , lezam , uste imam bolki , si zemav eden sumamed se napiv da ne dobijam infekcija ..sega vikendov mora da se fatime poveke za rabota so maz mi , oti doktorov nisto ne zavrsi rabota :)
|
|
|
|