RE: Инсеминација II (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Проблеми со забременување

Порака

Melanija RR -> RE: Инсеминација II (24.12.2014 22:00:38)

Buli_Buli [sm=bravo.gif] уживај во бременоста[sm=smiley1.gif]

bambina34 -> RE: Инсеминација II (24.12.2014 23:42:55)

cestitki Buli- buli , imaj lesna bremenost

Kvisko -> RE: Инсеминација II (25.12.2014 10:00:49)

Buli_buli честитки. Имај убава и лесан бременост и влечи за нос.
Навистина убав заврпеток на оваа година.

Hopeful RR -> RE: Инсеминација II (25.12.2014 10:38:52)

Buli_buli, честитки!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Браво за успешната инсеминација, многу ме радува кога гледам дека не е реда ради, направена само за ваучер, туку стварно носи [sm=duda.gif]!!! Се надевам дека твоето искуство ќе им даде надеж и на другите девојки кои планираат инсеминација, бидејќи ете, сепак успева!!! Имај лесна и пријатна бременост, се читаме во другите теми [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley31.gif]

scared RR -> RE: Инсеминација II (25.12.2014 10:58:46)

Честитки и од мене Buli_Buli [sm=bravo.gif] многу се радувам и се полнам со надеж вака кога има успешни инсеминации [sm=smiley1.gif] знам дека доколку ја правам и мојата може да биде успешна [sm=smiley1.gif] Со лесно нека ти е [sm=nosecka.gif][sm=zz_wub.gif]

Libra88 -> RE: Инсеминација II (25.12.2014 12:34:03)

Cestitki Buli i od mene, imaj si najubava i najlesna bremenost! Eve eden motiv plus da ne ja preskokneme inseminacijata i da bideme malku optimisti :)

LoveableMe RR -> RE: Инсеминација II (25.12.2014 12:35:15)

Buli_buli, честитки, твојата ќеркичка ќе си добие братче или сестриче[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Ја ставив твојата успешна приказна во оваа ТЕМА, а ќе те ставам и на список на трудници во Сакаме две црти!!.

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Buli_Buli -> RE: Инсеминација II (25.12.2014 16:12:10)

Vi blagodaram na site za iskrenite cestitki.navistina ne treba da se gubi nadez nikogas ne se znae koga ke uspee ete kaj nas so 1 folekul i 14 mil spermatozoidi uspea. Posle 4 godini obidi za vtoro dete uspeavme. Na site vi posakuvam[sm=duda.gif] samo pozitivni misli i upronost i rezulatot e neminoven.pozzz

SOLE -> RE: Инсеминација II (25.12.2014 17:06:16)

cestitki buli buli [sm=bravo.gif] so sreka, da imas lesna I ubava bremenost I zdravo [sm=duda.gif]

bubla -> RE: Инсеминација II (25.12.2014 20:54:44)

Честитки були були:-) супер старт на новата година :-)

alicka -> RE: Инсеминација II (27.12.2014 1:43:12)

Nisto od prvata inseminacija..so nova nadez kon novi celi :) cestitki za buli buli

LoveableMe RR -> RE: Инсеминација II (27.12.2014 21:19:04)

ИЗВОРНА ПОРАКА: alicka

Nisto od prvata inseminacija..so nova nadez kon novi celi :) cestitki za buli buli

алицка, со тебе сме, ете гледаш има успешни приказни, само храбро напред[sm=bravo.gif]

Buli_Buli -> RE: Инсеминација II (27.12.2014 22:57:40)

Samo hrabro alicka.sledniot pat sigurno ke bide.jas voopsto ne se nadevav nemav nikakvi simptomi a ete bidna i gi vidov moite[sm=modricrtici.gif]pozzz

lilika9 -> RE: Инсеминација II (30.12.2014 1:04:20)

Buli buli mnogu me izraduva!!!!! imaj lesna i ubava bremenost!!!

Alicka, mnogu mi e zal, prodolzuvame ponatamu, belki ke ne fati majata od buli buli pa ke raduvame vo 2015 :)

LoveableMe RR -> RE: Инсеминација II (5.1.2015 9:25:03)

Дали имаме рингерајки што ќе прават инсеминација овој месец?[sm=smiley1.gif]

vazna -> RE: Инсеминација II (5.1.2015 15:35:50)

Da Lovable jas ke pravam ovoj mesec inseminacija veke pocnav so terapija klomifen i od utre treba da pocnam se pockam so puregon po 1 na den mi dadoa 6 ampuli dotorkata rece deka nekade okolu 13 ili 14 januari bi trebalo da bide inseminacijata, iskreno neznam veke dali da se nadevam ili ne nekako ne mi e verno bidejki mi e cetvrta inseminacija no sto e toa e, na site vi posakuvam srekna nova god i bozikni pracnici pa vo novata 2015 da ima sto poveke beinja kaj site nas [sm=smiley31.gif]

LoveableMe RR -> RE: Инсеминација II (5.1.2015 15:39:24)

ИЗВОРНА ПОРАКА: vazna

Da Lovable jas ke pravam ovoj mesec inseminacija veke pocnav so terapija klomifen i od utre treba da pocnam se pockam so puregon po 1 na den mi dadoa 6 ampuli dotorkata rece deka nekade okolu 13 ili 14 januari bi trebalo da bide inseminacijata, iskreno neznam veke dali da se nadevam ili ne nekako ne mi e verno bidejki mi e cetvrta inseminacija no sto e toa e, na site vi posakuvam srekna nova god i bozikni pracnici pa vo novata 2015 da ima sto poveke beinja kaj site nas [sm=smiley31.gif]

Jeeee, важна супер вест, ајде те ставам на Список и чекаме убави вести, нека тргне годината[sm=smiley36.gif] А кога ќе успее не се знае, така што биди оптимист[sm=smiley1.gif]

lara36 -> RE: Инсеминација II (5.1.2015 21:33:09)

dragi moi eve me i mene. posle nekolku meseci talkanje po drzavni doktori resiv da odam na privatno vo sistina kaj dr ivanovski i mnogu zadovolna se spremam za prva inseminacija veke sum na clomifen i estrofem za nekoj den pocnuvam so gonal inekcii.malku sum napnata i stresna ama potajnose nadevam deka ke bide nesto.

scared RR -> RE: Инсеминација II (5.1.2015 23:06:05)

Lara36 кој е вашиот проблем? Гледам дека Ивановски ја дава истата комбинација на лекови кај сите па ме чуди малце тоа, нели сите сме со различен проблем [sm=zmeden.gif]

bubla -> RE: Инсеминација II (6.1.2015 8:44:47)

Дозирањето е различно, а другото горе доле слично. Сакаат да има повеќе шанси, со гоналот ги зреат фоликулите (нели тоа е фсх хорнон).
Јас сум се што треба да се направи и да се најде доктор на кој му се верува. Ако се сомневаш во докторот значи ја немаш вистинската комуникација со него.
Ви посакувам среќна нова на сите и оваа година две цртки кај сите.

bambina34 -> RE: Инсеминација II (6.1.2015 9:24:11)

Dragi moi srekni praznici , vi posakuvam mnogu zdravje, sreka , ljubov i da ne ima vo poglem broj so golemi mesinja godinava :)

kapina -> RE: Инсеминација II (6.1.2015 11:40:38)

da i na mene ne mi se dopaga toa sto na site ista terapija se dava

lara36 -> RE: Инсеминација II (6.1.2015 11:47:04)

kaj mene e se vo red na m.m. najdeno mu e pred 3 meseca astenozoospermija na poslednata kontrola e veke normozoospermija i zatoa odime odma inseminacija.kaj nego otidov po preporaka na moi bliski koi imaa ista dijagnoza i sega so vtora inseminacija imaat pozitiven rezultat

kapina -> RE: Инсеминација II (6.1.2015 12:16:44)

i nasiot spermogram bese so ista dijagnoza sega e super

kapina -> RE: Инсеминација II (6.1.2015 13:01:25)

Oni mozda imat ista dijagnoza kako sto kazuvas no zavisi i kolkav e i procentot na progresivno podvozni kaj nekij moze da se 15 kaj nekoj 30 posto

Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>