Hopeful RR -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела ( II дел ) (8.11.2014 14:56:44)
|
Tea88, браво! [sm=bravo.gif] Сигурно добро си ја ставила, да имало реакција одма ќе се видело. Поткожна е, штом во стомак? Ако да, немаш гајле, продолжи си. А и да е мускулна, штом ок поминало првото ставање, продолжи и не искачај да шеташ без потреба. Јас еве, исто лежам или во полуседечка положба, добро што на последната контрола ми рекоа можам и да седам, пошто ќе се мрднам. Цел грб и задник ми се исфрлани, с'клет невиден, ама само нека се бебињата ок, се ќе се издржи. Имам и јас се уште темен исцедок, како парченца, искачаат само на тоалетната помешани со Кринонот, и се надевам дека хематомот се чисти со секое ново взкво "ѓубренце" [sm=smiley36.gif] Сабајлево со страв излегов до аптеката кај мене на улица, немав кој да отиде да ми земе прогестерон депо, и ми бараа извештај или рецепт - задолжителен бил за хормони. Какви глупости! Иако е на приватно, пак морало рецепт?!! Среќа се погоди една фина женичка па ми ги даде под услов накнадно да и однесам документ...
|
|
|
|