mili4kask -> RE: Вештачко оплодување VI дел (22.10.2014 13:41:54)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful Еве сум, да - сама се боцкав со Супрефакт [sm=smiley36.gif] Ми покажаа првиот пат како се боцка, прилично е лесно, и после секој ден сама се боцкав на работа. Кога почнав со Фостимони, идев кај нив да ме боцнат, па ме боцкаа и со Супрефакт, се наеднаш. За Супрефакт ти требаат само шприцеви со мерки од 0.1, за да знаеш колку е 0.5 или помалку, и два вида игли - големи за да го аспирираш од шишенце, и мали за поткожно боцкање. Јас се боцкав во стомак, не боли, малце отрпнува местото после, и се прави мало црвенило, кое пецка, ама проаѓа за скоро. Од претходно имавме искуство со Гонал и Овидрел, ама тие мм ми ги ставаше. Со среќа [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Ти благодарам многу! И јас ќе морам на работа да се боцкам. [sm=smiley1.gif] Фостимоните ќе ги боцкам таму секако. Супер јас одам на ургентен сабота и недела и од понеделник сама, па ќе пишам како проаѓам. Hopeful и LovebleMe ви благодарам најмногу![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|