RE: Вештачко оплодување VI дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Проблеми со забременување

Порака

tea 88 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (22.10.2014 21:09:05)

Gina super brojka.i jas imav tolku. Sega site da se oplodat i cekame da ni javis koga transfer[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

skriena -> RE: Вештачко оплодување VI дел (22.10.2014 23:56:26)

fala vi ne znaete kolku mi vlevate pozitivna misla sto se odnesuva do zamrznuvanje voopsto da ne se dvoumite a za finansii i jas bev nespremna ama vo sistina prasav i mi dozvolija da platam na rati pa prasajte i videte neznam mene taka mi se sluci vo sistina srcki se site imaat dosta razbiranje pa prasajtesi kako sto si prasav jas nema stramota za toa pozz

Milicka 30 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 9:26:20)

Девојки ви пишувам и си плачам, правев 2 теста од сабајле и двата се негативни. Стварно многу се надевав овојпат... ептен ми е тешко[sm=smiley19.gif]

kapina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 9:27:11)

Na mene me faka strav zosto gi nema uste da se javat da mi kazat kolku se oplodile. mene me cud i sega sto osven estroferm crinon gel i pregnazon nisto drugo ne mi dadoa terapija znam samo doktorot koga kaza na ovaa ne smeeme drugo da i davame ni aspirin ni nisto milicka odi ispitaj si preku krv ne panicni tie testovi ne se sekogas tocni.

skriena ne se sekiraj i jas bev so eden embrion. Sega mi se javija ima cetiri oplodeno utre ke bide et I ke mi kazat kolku ke mi vratat

Hopeful RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 10:44:50)

Milicka, не плачи и не очајувај. Ич не си требала да правиш домашни тестови, туку оди направи тест преку крв.

kapina, 4 е супер бројка, со среќа на трансфер утре! За терапијата не се секирај, сигурно докторот знае зошто.

sanjaaaa! -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 10:56:48)

Milicka30, колку сакам тие тестотви што си ги правела да не се точни, но се за жал со точност од 90%. Јас правев домашен тест при пвиот ивф и покажа 1 црта и почнав да плачам го фрлив тестот во корпа за отпадоци, си плачев, мм неможеше да верува, вика неверувам дека е негативен тестот и после 10 минути пак го извади тестот од корпа и кога виде ми вика има 2 цртии, другата беше светло црвена, едвај се познаваше, значи бремена бев. Биди стрплива milicka30 и 5-10 минути почекај да го видиш резултатот од тестот. Ако така си направила и пак е 1 црта, баш ми е жал. Но нема одкажување, борбата за дечиња продолжува...

Kapina среќно утре на трасфер, ајде овој пат успешно ивф!!!!
Чекаме gina да ни каже убава вест!!!

LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 10:58:38)

Миличкa30, испитaј преку крв и пиши ни, зa дa јa видaт вреднoстa нa бетaтa, тoa е мнoгу вaжнo.
Кaпинa, oдличнa брoјкa, пoзз

tea 88 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 11:10:10)

Milicka 30 mnogu mi e zal ama nema predavanje drugiot pat sigurno ke bide.

Milicka 30 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 11:16:57)

Фала ви девојки за подршката незнам што би правела без вашите совети[sm=smiley31.gif]
Се јавив и ја прашав сестрата ми вика да почекам уште 2 дена и пак да направам тест, не сум имала потреба да правам преку крв штом овој бил негативен...демек за 2 дена ке има промени!
Јас планирам преку крв да проверам,денес незнам дали работат ама затоа утре ќе одам.
Капина со среќа утре!

kapina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 11:17:40)

Mene mrlzagrizuva toa sto ke bidat dvodnevni site mi kazaa bile so dobar kvalitet no toa me zagrizuva

Hopeful RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 11:44:15)

Kapina, тродневни ќе бидат, се смета и вчерашниот ден - тогаш се зачнати [sm=smiley1.gif]

Milicka, знам дека ти е тешко и батали ја сестрата, направи си тест преку крв како што вика и Loveable Me, за точно да се знае бетата, тоа е многу важно. Ти посакувам среќа за утре и тие тестови да биле расипани [sm=smiley31.gif]

kapina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 11:59:41)

ti blagodaram hopeful tvoite na koj den bea vrateni.

tea 88 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 12:11:15)

I jas imav vo sreda punkcija i vo sabota transfer i se smetase kako 3 den vrateni taka i embriologot mi kaza na 3 den ke vrakame.ama nema vrska toa ako saka da bide ke bide .Kapina bidi si pozitivna i ne mu ja misli mnogi ke bide sekako[sm=rozacrtici.gif] po 2 nedeli ke vidis.

Hopeful RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 12:31:59)

Јас имав пункција во четврток, а ЕТ во сабота. На трет ден од развојот. Теа88, твоите најверојатно биле четвородневни. Без гајле, ќе си се вгнездат убаво [sm=smiley1.gif]

tea 88 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 12:49:53)

Greska si .tvoite bile na 2 den vrateni.punkcijata mi bese vo sreda vo 7.30. Do cetvrtok 7.30 e eden den, do petok istoto vreme e vtor den i sabota do 7.30 e tret den i togas mi gi vratija. Jas taka znam i taka citam po dr.forumi deka se smeta.

gina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 15:50:13)

devojki mi se javija denes ima 5 super[sm=bravo.gif] oplodeni jk utre transfer i mi rekoa da razmisla za zamrznuvanje
i sakav da ve prasam za krinon gelot kako go dostiskuvate do kraj oti mene malku na krajot sto e vnatre mi ostanuva

Milicka ne se razocaruvaj ponovi go testot preku krv [sm=smiley31.gif]

lolla RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 15:54:49)

гина, предвидено е да остане малку во тубичката од кринонот, пак си ја примаш соодветната доза, не се секирај. Ова го прочитав на сајтот за кринон гелот.

Среќно на сите!

Hopeful RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 15:57:45)

gina, браво за петте оплодени! Ајде утре кај мама во меше и дома [sm=smiley1.gif]

Со среќа! [sm=smiley31.gif]

sanjaaaa! -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 16:42:20)

Браво gina, ајде утре да си ги земеш твоите во меше и наскоро [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

kapina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 17:07:09)

Gina super jas sakam tri da mi vratat dali ke moze tolkuili oni odlucuvat ili I moite se site so dobar kvalitet

LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 18:13:37)

Gina, супер, среќнo. Кaпинa oстaви нa дoктoрoт, тoј нaјдoбрo знaе.

kapina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 18:31:51)

Gina na tebe lazarevski sto terapija ti dade po punkcijata

tea 88 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 18:41:42)

Gina super,bravo za 5 oplodeni.uspesen transfer utre [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Kapina da te prasam dali koristis eytirox i bromergon?

kapina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 19:31:51)

Da koristam I toa I toa

SOLE -> RE: Вештачко оплодување VI дел (23.10.2014 19:34:55)

гина, капина и скриена ви посакувам успех [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif] [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
Миличка30 не се нервирај и не оцајувај веднаш можеби е усте рано и затоа домашниот теср да не ти покажал но направи си тест преку крв и ке покаже ако има, а се надевам дека ке има, од срце ти посакувам [sm=modricrtici.gif] па да ти честитаме и да се радуваме сите [sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>