весник -> RE: Вештачко оплодување VI дел (13.11.2014 14:51:26)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful sanjaaaa!, и мене ми беше чуден циклусот, дури се замислив да не не е тоа тоа [sm=smiley36.gif] оскудно, кратко, без некои болки, а обично се трескам од земја. Така делува микрогинонот, тоа е. Провери си естрадиол и пиши ни! А за дијазепамот, јас не знам што се ми ставија при пункција, но пред ЕТ и мене, и на сите девојки што бевме утрото во Систина, ни ставија една инекција прогестерон и една инекција дијазепам - за смирување при постапката, затоа што е многу важно да не се мрда и да нема никакви грчеви. Инаку јас продолжив со прогестерон инекции и после ЕТ, и еве, уште ги ставам [sm=smiley1.gif] Hopeful мускулно ги ставаш прогестеронот,имаше некаков проблем што ставаш секој ден??? јас си го враќам филмот назад за моето неуспешно ин витро и си велам можеби кога прокрварив малку да ставев инекции прогестерон депо можеби немаше да доживеам биохемиска бременост,ама се ми се случуваше во недела кога не можев да се слушнам со докторот...и така сега си велам вака да беше,онака да беше...ох леле мајко моја...до кога вака???
|
|
|
|