LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (29.1.2015 10:29:42)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful Loveable Me, супер новости! [sm=bravo.gif] Ајде со лесно нека помине се и да се радуваме на [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] Мора да ми вратиш со две дунди, како инаку? [sm=smiley36.gif] Сега тек ја видов пораката, лелее за две женски не знам, ама за една сигурно ќе има и баш како тебе сакам да се вика[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: tea 88 Kakva i da e rabotata i najlesna da e mislam sepak prvite tri dena odmor. A i site toa go preporacuvaat sepak ima nesto. A toa sto se fatilo kaj nekoi i vo avion sto se kacile toa e druga rabota kaj nekoi pa i na greska se faka ili pijat pod stresovi se i pak se faka. Site razlicno. Megutoa ifv si ima i psiholosko dejstvo. ..... nie ovde sto prasuvame zasto kivnav, zasto me zabole glavata e nas ne ni e bas seedno dali ke lezime ili ne ili dali ke reagirame na terapijata dobro. ..... теа88, потпис! Така е се согласувам, кога почнавме природно, ехеее ни лежи ни не лежи ни ништо не му ја мислев нит знаев нит разбирав што се хормони, инсеминации, ИВФ, ама како проаѓаше време и нормално поинаку е размислувањето, постресно, со повеќе очекувања.... Весник, среќно во меше и сега чекаме убави вести за две недели. Што терапија ти даде по трансферот? Надеш, те чекаме еве го петок утре е, како ќе пројдеш[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Фала ви на сите за убавите желби[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|