lolla RR -> RE: Трудници, што јадевте денес? (18.11.2014 20:58:36)
|
Женски, заборавивме на исхранава... јас овие два дена имав поголем апетит од вообичаено, ама валда тоа е нормално, 25+3 сум веќе. Само нека си расте оно, буцко нека излезе ако треба. Вчера: - на станување: јаболка, јапонска јаболка, чај од коприва, лажица семе од коприва, цеден лимон и црвен цитрон - преддоручек: салата авокадо, банана, мед, јами јами - доручек: домашен сендвич со млечни работи и туршија - ручек: гравче со туршија и цвекло без леб - брусница, какао, јаболко, 2 киви - вечерта: пола парче проја домашна и кисело млекце Денес - слично: - на станување: цеден лимон, банана, авокадо, мед, кокосово масло, семе од коприва - доручек: проја со кисело млекце - шака брусница, какао, јаболко ама пазам да има барем 2 саата размак со млечни работи - руччек: исто ко вчера - чај од нане - вечера: кисело млеко со сусам, сончоглед, семе од тиква, чиа и лен - па малку ми беше па кркнав една кришка со ајварче, ама дека вежбав па се си мислам затоа ми беше малку киселото млеко Мислам дали одма да си легнам да не лапнам нешто до после пак [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|