kikicka -> RE: Опстипација кај бебињата (18.3.2012 6:26:54)
|
Натушке супер и ние ке мењаме млеко,само незнам дали масленоста дајанамалам или да ја зголемам....ке и земам на мегле со витамини од тоа додека беше со млечни каши какаше убаво....не ми дава пелена да и сменам од дупето! ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR Ние го решивме проблемот со тврдата столицааа[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Значи од како почнав пред месец дена со кравјо прво му дадов моја кравица тетрапак не варено и јави пролив.Си се пожалив тука на форумот и другарките рингерајки ме советуваа да давам млеко на варење како полесно нели за желудникот.После два дена продолживме со битолско на варење.Од тогаш ни се јави тврдата столица. И пробавме со се и свашта,сливи,круша,тиква,престанав ленено семе да давам,банана,плазма....и пак исто...Пред некој ден викам дај ќе му дадам пак моја кравица тетрапак да се искака барем асално да му се испразни стомачето. И оп му се нормализира столицата.Еве веќе неколку дена пиеме моја кравица или дукат со 7 витамини тетрапак,но не го варам,само му го топлам пред пиење во микробранова и редовно убаво си какаме[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Јана пробај смени го млекото ако веќе пиете кравјо......
|
|
|
|