butterfly 00 -> RE: генетско испитување (29.7.2014 22:59:03)
|
Zdravo, bi sakala da ve zamolam za sovet dokolku ste imale iskustvo so doctor Koco Dimitrov. Pravev ispituvanja na transfuziologija I edna vrednost mi e namalena, pa procitav deka go falat Koco Dimitrov. Doktor Lazarevski gi vide rezultatite I mi rece deka treba da gi vidi I transfuziolog I me prati kaj Gerasimovska vo Sistina. Denes bev kaj Dimitrov, me primi mi postavi mnogu prasanja gi vide rezultatite mi rece kao ne e nisto strasno deka kaj mene nema genetski problem tuku deka moram da napravam imunoloski ispituvanja. Lazarevki mi rece ne mora, a Koco mi rece deka treba. Me prasuvase I za tezinata, mi rece deka e vazno da nemam salo na stomakot, prasav za na klinika da gi napravam mi rece ne se pravat mozes tuka, mnogu jasno zosto, ne e toa problemot covek koga imam maka ke plati, go zamoliv da mi gi zapise I izleze na sestrata da I gi kaze za da gi zaokruzi na listata. Prasav kolku ke me cinat ispituvanjata mi rekoa 10 500 den se zaedno. Sega stvarno ne znam sto da pravam. Inaku Lazarevski mi dade aspitin 100, pojacana folna I b kompleks. Vo cetvrtok treba da odam I kaj Gerasimovska I da vidam sto ke mi kaze I ona. Od vase iskustvo dali da gi pravam kaj Koco vo Hemolab ili da pocekam da vidam sto ke mi kaze I Gerasimovska. Ve molam za sovet.
|
|
|
|