Annet -> RE: Ортопед (8.2.2012 12:43:53)
|
da istoto go imam pisamo,samo sto mene istiot doktor ne me ni prasa za sirok povoj,pregledot nese 30 sek kako sto kaza,sega nesakam da ja nosam pak tuka,zatoa pobarav mislenja vasi,kade da odam,ama da ne cekam 1 mesec..taka e zalosno e za najmalite da nema nikakvi uslovi,a tek da odis na eho vo bolnicava,ke se vratis doma za 3 saati ,so pomocano dete od site strani,ispoplakano,no tvoi oteceni nozi od cekanje i so zivci mnoogu pooslabeni.....zatoa si baram pomos od vas,da zi znam kaj da odam[sm=smiley1.gif] ama istiot doktor raborti vo poliklinika vo Negotino e tamu sigurno slikata e poinakva............[sm=smiley13.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: mamapi Jas smetam kako vas,za nasite deca ne gledame kolku pari ke potrosime,ama ova poveke mi lici na reklama ,mozebi i jas tamu ke ja nosam ne vikam ne,ama sto vikate za dete na koe se mu e vo red,nema potreba od koj znae sto,za eden obicen pregled ,se davaat li 2000 denari?? pa skapo e stvarno.....dobro ajde jas ne sum od Sk,ama ke se rasprasam ubavo,zatoa sto vo nasava bolnica navistina nema uslovi na ova ladno da nosam bebe,promaja e od site strani,a baska treba da go molis dr,koga ke e dezuren na zakazano da mu svrti ednas na kolkcinjata ...e toa ako e pregled........neznam..... znaci da zaklucime,spored site tuka toj Dr Vidoevski e najsalam...vo red..fala mnoguuu haha se iznapisav hahha Annet знам за условите кај нас во Велес,абе катастрофа!!!Ќерка ми ја однесов таму на преглед(имаше 3 месеци) и тоа први влеговме оти бевме со врски,докторот Марковски немаше никаков однос спрема мене како мајка,и дури грубо ми се изнавика зашто не сум ставала широк повој,откако јас му кажав дека среде лето кога се роди ќерка ми уште широк повој и фалеше,сета беше вруќаници,а тој толку арогантно ми се испонаша што да ти кажувам!Го прегледа на ехото бебево и тоа се на се 3 секунди и вика аааааа бебево има дисплазија на левиот колк,трчај брзо горе на хирургија да и земеш гаќички такви ортопедски со прерамки нагоре,мора детето да ги носи зошто можно е едната нога да му биде по куса од другата!????Како ме испаничи да знаеш!!!!!И отидов и ги земав гаќичките ама ги носеше само еден саат,вриштеше се додека не и ги соблеков!После тоа воопшто не ни ги облековме!На 6 месеци ја однесов во Ремедика и докторката Иванка ја прегледуваше може цел саат и кажа дека воопшто нема никаква дисплазија се е ок!Плативме 1300 денари,ама не жалам,барем можам мирно да спијам!
|
|
|
|