RE: Први чекори (Целосна верзија)

Форум >> [Дете] >> Деца

Порака

sandriana RR -> RE: Први чекори (3.7.2015 13:10:19)

[sm=bravo.gif] Јосиф, цврсто да чекори низ животот [sm=smiley31.gif]

lukajana RR -> RE: Први чекори (3.7.2015 17:16:37)

Честитки Vezilka RR и [sm=bravo.gif] за Јосиф секогаш цврсто да чекори во животот.
Ние уште не можеме да се пофалиме на темава зашто ни е страв[sm=smiley36.gif],оди по мебелот ,стои сама со играчка во рака и мисли дека се држи за неа [sm=smiley36.gif],оди ако ја држиш за едно раче ама сама никако.
Се надевам наскоро ке се пушти да ми одмори грбот [sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: Први чекори (4.7.2015 10:03:43)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] за Јосиф!!! Цврсто нека чекори низ животот!

Melanija RR -> RE: Први чекори (4.7.2015 12:39:30)

Јосиф да оди цел живот по убав пат [sm=bravo.gif]

lukajana RR збунија земи и ја т.е. побарај и ја играчката од рака и викнија накај тебе[sm=smiley1.gif]

lukajana RR -> RE: Први чекори (18.7.2015 13:25:45)

Еве и ние да се пофалиме на темава [sm=smiley1.gif] Ј почна да ги прави првите чекорчиња и мама е многу среќна .
Почна сама без форсирање прво почна да си стои сама па по неколку чекорчиња а сега успева да изоди повеќе ама ако се осети малку несигурна одма бара каде да се фати или седнува [sm=smiley36.gif].
Битно сега сме големи имаме патики и сами шетаме [sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: Први чекори (18.7.2015 22:29:54)

Браво за Ј [sm=bravo.gif], мамо прави постапалчиња и цел ивот по убав пат да оди

sandriana RR -> RE: Први чекори (18.7.2015 22:42:00)

Честитки за чекорчињата на Јана, сигурно и цврсто да гази, во секој поглед [sm=bravo.gif]

Hopeful RR -> RE: Први чекори (18.7.2015 22:43:03)

Честиткииии, нека оди храбро низ животот со цврст и сигурен чекор! [sm=metulj.gif]

Defne90 RR -> RE: Први чекори (18.7.2015 22:52:51)

Сонце мало.Браво и честитки за Ј и нејзините први чекорчиња и само цврсто и сигурно да гази низ животот.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sandriana RR -> RE: Први чекори (9.12.2015 14:30:10)

Малку доцнам со фалење - веќе 2 недели бебе Илина трча сама низ куќи, како мува без глава [sm=smiley36.gif] Доби дете ноџиња, главна е сега - викендов правевме и постапалки, официјално да обележиме.

lukajana RR -> RE: Први чекори (9.12.2015 18:33:53)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] за Илина ,цврсто да чекори низ животот .

Melanija RR -> RE: Први чекори (9.12.2015 21:10:44)

[sm=bravo.gif] за малата лепотица, убави и лесни чекори низ животот

nina -> RE: Први чекори (28.12.2015 12:27:25)

честитки за сите проодени дечиња ....и ние имаме проблем ако има некој искуство да ни каже [sm=zmeden.gif] сме 17месеци полни во 18от некој ден сме и се пушташе по некој чекор предтходно сега место да оди седнува и лази и тоа некако нема интерес да го прави околу маса и слично си оди или за раче да се држи за некој значи малку да се држи ама да се држи ортопедот ни кажа до 18тиот ако не прооди да одиме но дотогаш ,може да ни дадете некој совет...инаку немаме користено ништо ни дубак ни џампер ...ништо сакавме од седење сама дa стани и да почни да оди но бабите ја пaткаа и во раце ја држеа па можеби тоа малку го одложи проодувањето ... вака се си е во ред со девојчето зборува се и постариве викаат дека многу збори покасно ке прооди ама колку покасно...ве молам за искуство или совет ако имате додека отидеме на ортопед ако не прооди уште овој месец [sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  10 11 12 13 [14]