Snowhite RR -> RE: Од која возраст почнавте да ги носите децата во градинка или јасли? (14.9.2014 23:35:51)
|
Михаил јас почнав да го носам на година и осум месеци, кога тргнав на работа, беше зима и јас одев само втора смена на работа, па го носев една недела кај свекрва ми, една недела кај мајка ми, пролетта ќе го запишував ама не знам некако се одложи, мислам настина, па дали бактерија имаше нешто и така и летото рековме со одморите да не почнуваме, некако се снајдувавме со одмори и од септември средината почнавме. Јана почна помала, на година и скоро 4 месеци, исто и нејзе зимата ја вардеше мајка ми и кога затопли од мај некаде почна во градинка. И двајацата брзо се адаптираа, со болести беа исто како дома, така и во градинка, Михаил почесто настинуваше, ама и дома тој си беше таков. Јана и дома воопшто не настинуваше и сега еве од мај откако оди во градинка, па до сега нема ден пропуштено(пу, пу, да не ја заречам[sm=smiley1.gif]) Ако има кој да ги чува можеби е подобро до 2 години да не се пуштаат, ама јас морав
|
|
|
|