Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 20.11.2009 15:32:53
Anushka
јас нешто се мислев... шопинг е надобар лек за лошо расположение. Кој би ми правел друштво (едноставно, заедно сме посилни) да скокнеме до Валијант? Никогаш не сум била, а ме копка... овај, знаете,јас сум лажен пуританец, па... А може и до Тинекс, ако ова претодното е пресилно, ха, ха!!! П.С.: лелеее, пост-породилнава депресија ми вклучува чудни центри од мозокот
RE: Како се чувствувате денес ? 20.11.2009 15:36:37
profesorica
хаха ајде и јас сум за валијант, па нема да ми биде прв пат. ххихиихихих, сме купувале заедно со мм едно 2-3 пати.најнормално изложено се, те чека, како да си во супер маркет, имаш од се по милион варијанти.
RE: Како се чувствувате денес ? 22.11.2009 15:45:40
Bogdancanka
Денес се осекам грозно ме боли грло,глава и секоја коскичка по моето тело сигурно ќе ме фати некој грип еве си правам чајче али едноставно немам сила за ништо,е сега ова не е од мрза ептен сум омалаксана