Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 23.11.2009 13:36:39
talija
jas sum momentalno na rabota i pijam kafe so kolegite.bas super se custvuvam denes.ponedelnicki....pozdrav do site,ne bev aktivna poslednive denovi,drugarka ke mi se mazi,pa ucestvuvam vo podgotovkite.mozebi zatoa sum happy..
RE: Како се чувствувате денес ? 23.11.2009 13:39:46
talija
denes se custvuvam super, ponedelnicki..pieme kafe so kolegite i se zezame koj kako si pominal vikendov.pozdrav do site, ne bev aktivna ovie denovi, zafatena sum so podgotovki za svadba kaj mojata najdobra drugarka.mozebi zatoa sum happy.
RE: Како се чувствувате денес ? 23.11.2009 13:50:14
niki
Лута сум, лута, лута, , уф но незнам на кого сум лута. Бевме да средам некои документи и со нас ги водевме керка ми и девојчето од пријателкава и стигаме дома, мм ги вади од кола и ги носи на тераса, јас собирам во кола, јакни, новчаници, документи и сл. и излегувам тој ме чека пред врата, а децата на тераса не гледаат над вратичката. И одеднаш вриска девојчето, јас се чудам што бидна, ќерка ми оддалечена од неа нема шански да ја закачнала. Кога мм наместо да ја затвори вратичката од терасата само ја притворил, а ќерка ми се обидува да ја дозатвори и прстот на малава приклештен. Лелеееее. И инфрит сум лута што и после три години тој не знае да процени која е опасна ситуација и превентивно да делува, и инфрит сум лута на себе што сум дозволила да биде така, и лута сум што воопшто ги пуштив децата со него, наместо да му оставам нему да собира по кола се а јас со нив да одам. Уф, колку сум лута срцето ќе ми излезе
RE: Како се чувствувате денес ? 24.11.2009 11:39:39
Enika
kako da vi opisham...nekoja cudna vnatreshna temperatura iam 2 noki po red, pijam kafetin kold i se potam i deneska se razbudiv so edni mn ubavi herpesi (dva i toa ) na usta...i odvratno se osekam
RE: Како се чувствувате денес ? 24.11.2009 11:55:54
Bogdancanka
Enika јас веќе еве два три дена ја имам таа чудна внатрешна температура,вчера се осеќав дури и како низ уши ми излегува оган се осеќам внатрешно како да горам али секој ден си викам подобро ми е чекам уште денес ако не ми помогнат супите чаевите одам на доктор
RE: Како се чувствувате денес ? 25.11.2009 11:20:49
Enika
se osekam ko ceshma...2 den dobieno (mi dojde porano 2 put mesecov dobivam)...tece vardar lajna vlece a ja nemozam da mrdnam nigde denes zs ke obelezam teritorija negde
RE: Како се чувствувате денес ? 25.11.2009 11:31:58
karla
Bi sakala site da se cuvstvuvate tolku ubavo kako sto se cuvstvuvam jas denes. Utrinava me razbudi mnogu ubava vest (drugarka mi se porodila) a denes i vnuka mi (od brat) polni 3 god. pa ke odime na rodenden
RE: Како се чувствувате денес ? 25.11.2009 11:50:12
Еца
еј жениииииииииии што ви е на Вас бре! Ме боли глава, нервозно, не сум... па ни јас не сум ништо поарна ама не се давам...искрено веќе легнуваме и не знаеме дали ќе го дочекаме утрото, животот е непредвидлив, па ајде сите заедно да се потрудиме малку повеќе да внесеме позитивна енергија во нашите животи. Ајде сите да ми се насмеете, уште вие ми фали да ме нервирате. И наутро кога станувате кога ќе се погледнете во огледало убаво би било да си кажете, леле колку сум убава, ме чека уште еден убав ден