Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 25.11.2009 11:54:41
Iva
Да ти кажам и јас понекогаш во огледало се гледам и си викам уф што сум си убава . Ама за жал понекогаш не помага, но да не расипувам расположение барем сега еве и од мене и за сите вас.
RE: Како се чувствувате денес ? 27.11.2009 13:29:55
Bogdancanka
Уд денес сум супер али имам еден проблем се разбудив мртва гладна и има да јадам цел ден како вол еве веќе сум прејадена едвај дишам али брзо брзо пак ќе огладнам имам вакви денови што по цел ден само мислам што да јадам е потоа одкако ќе се најадам ми мака што сум јадела толку среќа што многу ретки ми се ваквите денови.
RE: Како се чувствувате денес ? 30.11.2009 12:24:09
Iva
Jас денес не сум добро, нешто грло ме гребе, од Тео ми се пренесе инфекција или некоја бактерија на окото. Од вчера гној тече и ме боли. Имам некои темни подочњаци, а никогаш не сум имала, како утепана сум.
RE: Како се чувствувате денес ? 30.11.2009 12:26:39
mother 29
ИЗВОРНА ПОРАКА: Iva
Jас денес не сум добро, нешто грло ме гребе, од Тео ми се пренесе инфекција или некоја бактерија на окото. Од вчера гној тече и ме боли. Имам некои темни подочњаци, а никогаш не сум имала, како утепана сум.
и ние така бевме лани зимоска ,само камилица и тобрекс капки за очи ни помогна!
< Поракaта ја уредил mother 29 -- 30.11.2009 12:27:03 >
RE: Како се чувствувате денес ? 30.11.2009 12:40:19
Enika
pak stanav sabajle so nekoja treska mala i ispiv rihostop i se prepotiv milion puti...neznam zs iam temperatura dr simptomi neam ama ke ida na lekar za nekoj saat vreme a milion rab treba da zavrsham damn it?!!!
RE: Како се чувствувате денес ? 3.12.2009 11:55:56
tereza
со оглед на тоа дека денот не ми почна баш убаво,и јас ке се надоврзам на mother29 и ке дадам еден добар 3 за старт а до крај на денот ке видиме дали ке ми се крене оценката или ке ми опадне
RE: Како се чувствувате денес ? 3.12.2009 13:10:48
pacuvce
Lele denes me mava nekoja teska kriza...Ovaa monotonijava veke pocna da me ubiva "u pojam"...Tri i pol meseci sekoj den edno isto...Vremevo e nadvor samo za setkanje...Mi se cini sega deka peski bi otisla do plostad i nazad,za da ja izvadam nervozava od mene...Da ne ste vie RR prijatelki ne znam kako ke mi pomine denot.Thx...
RE: Како се чувствувате денес ? 3.12.2009 13:20:10
pacuvce
Zatvoreni doma od pusti strav za ovoj gripov...Vo ponedelnik treba da primame vakcina,pa se pazime da ne ne fati nekoja nastinka...I milion drugi rabotii...A taka bi sednala nekade na kafe vo grad...Da go izgustiram do maksimum...Ehhhh...Ponekogas ne e lesno da si majka,duri i koga se raboti za najobicni,sitni zadovolstva...Ama,pusto golema e taa ljubov kon decata,pa se se nadminuva... Tnx mother29...rekov jas,koga te nema fali tvojata pozitivna energija...Nesebicnosta e golema osobina...Thx uste ednas...
< Поракaта ја уредил pacuvce -- 3.12.2009 13:21:45 >