Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 3.12.2009 13:27:30
Bibi_S
добро, само да не ме болеше грбот. Не знам дали ми од седење пред компјутер или бебушот почна да влече напред . ај малку јога вежба за грб и ке помине.
RE: Како се чувствувате денес ? 4.12.2009 11:36:39
Enika
жива ненаспана оие денови, и денес по 4 пат одам во завод з вработување...се надевам конечно ке завршам работа...секој ден се нешто им фали...не кажуваат од еднаш ме шетаат натаму наваму
RE: Како се чувствувате денес ? 4.12.2009 13:02:51
Bibi_S
odlicno otkako sega se vrativ od zabar so napraveni dva zaba. Pa ne bilo tolku strasno, samo so cel saat i polovina ustata ti e otvorena i sega odvaj ja mrdam. Ama vazno imam 2 rasipani zaba pomalku, jupiii. Uste dva drugi i gotovo
RE: Како се чувствувате денес ? 4.12.2009 13:09:51
vezilka RR
е луѓе стварно веќе не можам, мнооогу сум нервозна, абе каков баксуз ме затерал во последно време, јас не знам што е работава..што купив се расипа..почнувајќи од едно глипаво USB, па фотоапаратот, па пред една недела нешто комјутерот се зафркан..и капак на се денес..конечно и јас си купив кола, цела пресреќна мојата прва кола, на старо додуше ја купив ама како нова е, и ја чекав цел месец да ја донесат, да се средат документи и конечно пред некој ден си ја земав, и денес гледам сообраќајната е згрешена....е стварно веќе не можам
RE: Како се чувствувате денес ? 4.12.2009 13:16:00
tereza
леле везилка баш ми е жал,ама не се секирај сите имаме таква некоја нервозна недела.Кај мене на пример во една недела ми се расипаа машината за перење, правосмукалката и двата фрижидери дома и тотално полудев таа недела уфффф ама ќе се среди ќе се разбие баксузот
RE: Како се чувствувате денес ? 9.12.2009 17:08:37
Mila na mama
Драга моја јас се чувствувам како да ме прегазил воз. ММ мораше да дојде да ме собере од работа за да не умрам таму. Стомак ме боли, повраќам главата ми е тапан. Ухххххх....