LoveableMe RR -> RE: Овулација - симптоми, начини и средства за утврдување (15.9.2014 14:16:56)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lady_D Девојки ајде кажете ми дали може да имаш односи на ден на овулација а да не забремениш??? Значи имам нередовен циклус, добив на 20 јули ми траеше 5-6 дена, земав тестови за овулација зашто ми е нередовна незнаев кога ке имам овулација и се погоди на 19 август овулација позитивен тестот беше, имавме односи ама изгледа ништо не бидна, добив менструација нормална на 5 септември, чудно ми е најплоден ден да е а да не забременам или менструација може да се добије иако си бремена, ама пак 6 дена не ми се верува... Ке си закажам и на гиниколог да видам што е, а баш си помислив ајде второто е направено веке :) ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR Lady_D, се е можно, но кога имаш циклус толку дена, тешко да има бременост...пиши ни што ќе направиш ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR Лејди Д, и кај нас ете исто, претходните два месеци пробуваме, и си велам дека овулацијата нема шанси да сме ја промашиле, ама ете не бидна. Јас планирам деновиве да закажам на гинеколог, страв ми е да не ми се направил пак полип на матката, па тоа да ми прави проблем за забременување.
|
|
|
|