Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување - II дел 11.3.2011 10:08:34
vodickata
zmej srekno i ajde neka kazi nekoj ubavi vesti na forumov mislam deka e vreme ... luga jas sum napravila edna glupost so ne znam dali e golema :(( idiotsi e malce ama toa e koga ne ti razmisluva mozokot kako so treba utrogestanot namesto na 8 saat jas go zema na 6 taka si pocnav i duri denes mi tekna deka treba na 8 i sega so da pravam dosta vreme pomina eve denes 11 den od trensfer aj ve molam kaze te so da praam da si prodolzam kako so si pocnav ili da si pocnam na 8 da gi stavam abe ziv kreten sum znam
RE: Вештачко оплодување - II дел 11.3.2011 10:20:24
Olivia
Vodickata srcka od tebe cekame prvo ubavi vesti, za utrogestanot ic da ne se zamaras samo si si napravila usluga jas eve primam pojacana doza , prodolzi si normalno na 8 saati, i za tri dena visoka beta i ili ,
RE: Вештачко оплодување - II дел 11.3.2011 11:15:00
smokva84
Deneska na Vodickata i e rodenden!!!!Duso NAJSREKEN RODENDEN!!!!! ,ovoj rodenden da go dobies najubaviot poklon, vioka beta, ,od se srce ti posakuvam ,i site drugi Olivia,Zmej,Nate,koi sto ste vo iscekuvanje,da si gi docekate ,kaj i da e i jas ke vi se pridruzam na listata za cekanje,ve pozdravuvam
RE: Вештачко оплодување - II дел 11.3.2011 14:44:39
Bogdancanka
za klubot koj se vo iscekuvanje na nie sme tuka zaedno da gi broime denovite i da stiskame palci za site vas,ajde daj boze baba marta da ni donese mnogu daj boze ovoj mesec da vi donese mnoguu sreka pozz milicki so vas sme:)
RE: Вештачко оплодување - II дел 12.3.2011 16:57:25
radovisanka
devojki,mozete li da mi kazete so mislite kaj da ideme da se obratime,ako treba i na privatno bi idele za pobrzo vo prasanje e azospermija kaj mojot maz nemame nisto zamrznato ama mozda ima nadez.ima li nekoja vakvo iskustvo? drzam sreka za vas sto cekate netrpelivo,site da se raduvame so barem poedno bebce
RE: Вештачко оплодување - II дел 12.3.2011 17:09:31
Bogdancanka
Radovisanka mila eve tuka mozes da procitas za iskustvata so slabiot spermogram,moe mislenje e da se obratite na endokrinolog,sekako deka ima nadez nadezta posledna umira poz mila ti posakuvam mnogu sreka
RE: Вештачко оплодување - II дел 13.3.2011 23:53:55
Nate76
Devojki nesto ve nema po forumov koj znae koj kade se setka vo nedela navecer a ??? Samo jas dezuram po forumive i se me boli od lezenje , si velam aj od utre ke se razdvizam malce ama nekako ne mi ide Vodickata ajde duso koga mislis da ne izraduvas so pozitiven test , utre zadutre li Ajde ti pustam mnooogu sreka
RE: Вештачко оплодување - II дел 14.3.2011 8:43:20
vodickata
eve sum nate i stanuvaj dvizise taka polesno pominuva vremevo jas sabajlevo se razbudiv so netrpenie i pravo vo wc i napraviv test i vidov i nekako uste ne mi se veruva pa cekam da se osvesti mm i da odime da proverime na krv ve guskam silno i ajde mislam deka e vreme za ubaavi vesti zmej, olivia, natke,smokva i site sto si cekate ajde neka ve fati majata pa za nekoj den i vie da pisete deka ste ja osetile ovaa toplina radosta e poubava koga e so poveke ubavi luge kako vas
RE: Вештачко оплодување - II дел 14.3.2011 11:56:34
Zmej
Lele kakva vest ejjjjjjjjjjjjjjjjjjj bravo vodickata mi go razubavi denot ajde ovoj Mart da bide najploden do sega ,po redosled -rodenden bebe ,ili obratno, sekako moze, i mene mi e za 4 dena rodenden a posle isto se nadevam na ,znam deka i na Olivia i e ovoj mesec rodenden daj boze site da vidime i Nate i smokva i site sto cekaat .Inaku jas od denes si pocnav na rabota ,a od sabotata veka si se dvizam najnormalno,lezev samo tri dena dosta e ,ako se fati ke se fati sekako, taka da Nate76 stanuvaj ,stavaj naocari i u setnja...Pozzdrav i ubav den na site
RE: Вештачко оплодување - II дел 14.3.2011 12:07:29
Olivia
Ohoo Zmej srcka pozitivnosta tvoja me stana od krevet , eve me stavam cvikot i sibam da beram cvekinja okolu zgrada mislam ako najdam nekoe hihihi I jas si sakam poklon kako na vodickata za rodenden,mene mi e za dve nedeli a i tebe srcka isto da si docekas, i na site ovoj mesec da im bide naj naj naj sreken mesec Mart, site da si vidat ili
ti Zmej koga ke pravis test